Brännkyrkagatan 88 Södermalm - Maria
Södermalm - Maria

Brännkyrkagatan 88

Charmig och hemtrevlig familjelägenhet på lugn återvändsgata!

Såld

Charmig och hemtrevlig familjelägenhet på lugn återvändsgata!

Invid Skinnarviksbergets grönska och på lugn återvändsgata finner du denna välplanerade och nyrenoverade 3:a i vacker fastighet från sent 20-tal. Den optimerade planlösningen möjliggör också för en mycket kvadratsmart 4:a om så skulle önskas.
Direkt när du kliver in får du en härlig och hemtrevlig känsla. Mycket tack vare de många äldre detaljerna som är bevarade så som vackra furutiljor, spegeldörrar och snickerier men också tack vare de fina ytskikten med nyslipade golv och genomgående sobra färgsättningar på väggarna.

Den genomgående planlösningen och de stora fönsterpartierna bidrar till ett fint ljus och en härlig rymd i bostaden. Från ett av sovrummen, vardagsrummet och balkongen blickar du ut över den lugna och trivsamma innergården samt njuter av det fria läget. Det andra sovrummet blickar ut över lugn återvändsgata, detta leder också till en minimal insyn i hela bostaden.

Bostaden har genomgått en totalrenovering där man inte lämnat något åt slumpen. Platsbyggt kök med vacker bänkskiva i kalksten, genomgående fina furutiljor och schackmönstret klinker med golvvärme ligger på golvet i hallen. Vackra färgsättningar på väggarna, platsbyggda garderober och bokhyllor, stilrent renoverat badrum och mycket mer.

Njut av Stockholms vackraste utsikt från angränsande Skinnarviksparken, de rogivande promenaderna ner mot Långholmen eller varför inte den korta båtfärden över till Kungsholmen för att njuta av en middag på någon av de populära restaurangerna längst Norr Mälarstrand. Med ett läge som detta har du lugnet direkt utanför men också både bussar, tunnelbanan, mataffär, restauranger, delikatessbutiker och kaféer inom 100 meters radie.

Visa mer
Slutpris

8 500 000 kr

Ansvarig mäklare
Jonathan Razai

Jonathan Razai

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.