Såld lägenhet på Fornminnesvägen 1A, 1 tr i Centrum
Centrum

Fornminnesvägen 1A, 1 tr

Perfekt 3:a från 2020 med hiss och garage i Vallentuna C!

Såld

Perfekt 3:a från 2020 med hiss och garage i Vallentuna C!

Perfekt 3:a med hiss i Vallentuna C med byggår 2020 & garage i huset. Nu erbjuds en perfekt planerad bostad med smakfulla materialval och genomgående mycket gott skick. Till bostaden finns en stor balkong med påkostad inglasning vilket blir som ett extra rum. Balkongen är i perfekt söderläge vilket innebär sol från morgon till kväll. Inglasningen går att öppna upp så att man kan njuta av solens strålar. Balkong nås både från vardagsrum- men även från det större sovrummet. Bostaden disponerar ett kvalitetskök från Vedum med full maskinell utrustning. Plats för större matbord framför fönsterparti. Badrummet är stilrent och utrustat med kombinerat tvättmaskin- och torktumlare. Här erbjuds även två sovrum varav ett större med skjutdörrsgarderob och ett mindre med garderob. Bostaden har genomgående ekparkett och fint målade väggar. Vardagsrum- och kök har fönster i två väderstreck som bidrar till ett vackert ljusinsläpp och en härlig rymd. Hallen är välkomnande- och har skjutdörrsgarderober som erbjuder extra goda förvaringsmöjligheter.

Här bor man bekvämt, på en höjd i lugn och grön del av Vallentuna Centrum. Med kort promenadavstånd till livsmedelsbutiker, restauranger, caféer, apotek, gym m.m. Besöksparkeringar finns på föreningens mark och garage finns som tidigare nämnt i huset - bara att kliva in i hissen och åka ner till bilen.

Avgiften är låg och inkluderar Värme, VA & förråd samt kabel-tv, bredband och elabonnemangsavgift. Föreningen har nämligen ett gemensamt elavtal vilket innebär att man slipper eget elavtal- kostnad för elnätsavgift- och skatt. Detta inkluderas i månadsavgiften så debiteras man av föreningen för faktiskt förbrukning.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 625 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.