Gärdesvägen 6, 3 tr Centrum
Centrum

Gärdesvägen 6, 3 tr

Möjlighet att bli första ägare till denna helt nya och superläckra 1:an med alla rätt!

Såld

Möjlighet att bli första ägare till denna helt nya och superläckra 1:an med alla rätt!

Bli först in i denna helt nya och fantastiskt läckra 1:a med alla rätt! Stor balkong i högt, fritt och soligt läge som vetter mot föreningens lummiga innergård (snart klar). Här erbjuds en välplanerad planlösning med smakfulla och påkostade materialval som: kvalitétskök från Ballingslöv, maskinell utrustning från Siemens (diskmaskin finns i kök och kombinerad tvättmaskin/torktumlare i badrum), ekparkett på golv och garderober i hall. Bostaden är färdigställd 21 mars 2023 så här finns den unika möjligheten att flytta in i en helt ny och helt oanvänd bostad.

Kontakta mäklaren för mer information!

Här bor du i ett centralt och attraktivt läge med närhet till butiker, restauranger, caféer samt vackra Vallentuna Sjön och flera naturområden. På en kort promenad når du bra kommunikationer som Roslagsbanan och bussar.

Kvarnen tillhör Brf Kyrkbacken som har byggts av Credentia med inflytt 2022/2023. Här finns totalt 68 ljusa och väl genomtänkta bostadsrätter. I föreningen finns allt från välplanerade ettor på 30 kvm till stora öppna femrummare. Alla lägenheter har externa förråd i källarplanet och i garaget finns möjlighet att hyra bilplats. I kvarteret kommer även en innergård med gräsytor att anordnas, perfekt för härliga picknickar och umgänge.

Visa mer
Slutpris

1 595 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.