Tallåsvägen 162 Kragstalund
Kragstalund

Tallåsvägen 162

I ett av områdets bästa läge med fin baksida i syd/väst!

Såld

I ett av områdets bästa läge med fin baksida i syd/väst!

Bostadsrättsradhus i ett av områdets bästa lägen med fin baksida i härligt sydväst. Här erbjuds trädäckad uteplats med tak med gott om plats för lounge-möbler. Här på baksidan finns även en liten trädgård med gräsplätt och odlingsmöjligheter. På framsidan finns en fin stensättning och trätrall i morgonsol, perfekt för att avnjuta morgonkaffet!

Bostaden är mycket välplanerad med entréplan som består av en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, ett fint renoverat kök med mycket ljus och rymd samt plats för matbord. Vardagsrummet har ett vackert burspråk och utgång till baksidan. På entréplan finns även duschrum/wc med tvättmaskin. Föreningen har dessutom mycket fina tvättstugor. In under trappen finns förråd.

På övre plan finns tre stycken rymliga och fina sovrum samt badrum med badkar.

Brf Tallåsen är en stor, stabil och välskött förening med låg skuldsättning som innehåller 161 lägenheter och radhus av varierande storlekar. Bostadsrättsföreningen har en föreningslokal som kan disponeras av samtliga medlemmar och det finns även en bastu i bostadsrättsföreningen.
På varje gård finns tillgång till 2 st tvättstugor.
I månadsavgiften ingår värme, parkering med motorvärmarstolpe, kabel-tv, bredband via fiber, telefoni och förråd.

Föreningens lån per kvadrat uppgick (2020) till 3836 kr vilket är väldigt lågt. Föreningen har en balanserad vinst som uppgår till ca 22,5 miljoner kronor.

Här bor man helt optimalt. I ett lugnt och trevligt bostadsområde med promenadavstånd till b.la: Buss, tåg, livsmedelsbutik, förskola, skola, natur, paddelhall m.m.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 820 000 kr

Ansvarig mäklare
Sebastian Eriksson

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.