Såld radhus på Ekebyvägen 233 i Vallentuna
Vallentuna

Ekebyvägen 233

Unikt enplanshus i absoluta topp-läge med fantastisk baksida i ett mycket trevligt bostadsområde!

Såld

Unikt enplanshus i absoluta topp-läge med fantastisk baksida i ett mycket trevligt bostadsområde!

I absoluta topp-läge i omtyckta och barnvänliga Ekeby finns nu detta unika enplanshus med lummig och underbar tomt! Fantastisk baksida med stor terrass i ogenerat och soligt läge med gott om plats för diverse möblemang som matbord, soffgrupp, lounge-del och grill. Här bor man perfekt med närhet till förskolor, skolor, bussar, roslagsbana, golfbanor, natur och Vallentuna C m.m.

Bostaden har flera fönsterpartier och utgångar mot baksidans lummiga trädgård som släpper in rikligt med ljus i helt ogenerat och insynsskyddat läge.

Planlösningen är välplanerad som i original består av tre sovrum, badrum, kök, vardagsrum, klädkammare och tvättstuga. Bostaden har i dagsläget förändrats till två levnadsdelar där tvättstugan har förvandlats till ytterligare ett kök och ett av de tre sovrummen till ytterligare ett vardagsrum/allrum. Så i högra delen av huset finns: Allrum med utgång till terrassen, sovrum med fönster mot baksida och nytt kök. I denna del ligger nya golv och det är nymålade väggar. I vänstra delen av huset finns: Vardagsrum med utgång till terrassen, sovrum med fönster mot baksida, klädkammare och kök. I mitten finns ett mycket fint och renoverat badrum med påkostade materialval.
I samband med renovering så gjordes förberedelser för att med enkla medel kunna återställa till original.

Under husets vänstra del (sovrummet) finns ett rymligt förråd för extra förvaringsmöjligheter. I samfällighetsavgiften ingår b.la. ett kallgarage i länga (Då garaget är i länga så klassas huset som kedjehus. Men huset ligger som en enplansvilla, man kan springa runt huset 360 grader).

Huset är besiktigat!

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

Visa mer
Slutpris

4 175 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.