Såld lägenhet på Åby Allé 7A, ca 25 kvm balkong i vinkel! i Åby Ängar
Åby Ängar

Åby Allé 7A, ca 25 kvm balkong i vinkel!

Såld

Toppfräsch 2:a från 2018 med ca 25 kvm balkong och flera utgångar från fantastiska dubbeldörrar i underbart gavelläge! Öppen planlösning som får ett fint ljusinsläpp tack vare påkostade fönster från golv till tak. Här finns även genomgående vattenburen golvvärme istället för radiatorer och extra högt i tak. Kvalitetskök från Vedum som går hela vägen upp till tak. Snygg arbetsbänk och bred maskinell utrustning. Smakfullt badrum med stilren inredning. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet är luftigt och har garderobsvägg för extra goda förvaringsmöjligheter.

Här bor man i ett perfekt läge med närhet till b.la. roslagsbana, buss, gym, Vallentuna IP och Vallentuna C med dess utbud av butiker och caféer m.m.!

Fiber finns indraget i lägenheten. Abonnemang debiteras enskilt.

Bostäderna är utrustade med vattenburen golvvärme, som i jämförelse med radiatorsystem ger friare ytor och möjlighet till mer flexibel möblering. För att du ska kunna njuta av varma golv i badrummet även på sommaren, då vattentemperaturen i golvvärmesystemet är låg, finns det en eldriven komfortvärme som håller fötterna varma.

Föreningen har installerat solpaneler på taket vilket gör att fastigheten kan skapa egen el från solljus vilket minskar elkostnader, minskar beroendet av elbolag och höjda elpriser samt att det ökar värdet på fastigheten. Energianvändningen är sedan innan solpanelerna lägre än gällande energikrav vilket beror på att husen är välisolerade och utrustade med ett effektivt, fläktstyrt ventilationssystem (FTX) med värmeåtervinning. Uppvärmning sker via fjärrvärme.

Som boende i lägenhet har du förrådet på bottenvåningen i det södra trapphuset. Parkering för cykel finns utomhus på gården, både under öppen himmel samt under tak i entrén.

Visa mer
Slutpris

2 495 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.