Såld lägenhet på Svampskogsvägen 150, markplan! i Bällstaberg
Bällstaberg

Svampskogsvägen 150, markplan!

Unik markplanslägenhet i gavelläge med ca 35 kvm stor altan i perfekt söderläge!

Såld

Unik markplanslägenhet i gavelläge med ca 35 kvm stor altan i perfekt söderläge!

Unik markplanslägenhet i gavelläge med ca 35 kvm stor altan i soldränkt söderläge! Välkommen till en perfekt planerad 4:a i markplan från 2011 med stora och luftiga ytor, smakfullt Myresjökök samt stilrent badrum med b.la. tvättmaskin, torktumlare och vädringsfönster. Här finns även tre bra sovrum och goda förvaringsmöjligheter. Bostaden har genomgående ekparkett på golv och vitmålade väggar. Stor klädkammare finns i bostaden, exteriört förråd som hör till bostaden finns.

Här bor man i en välskött förening som består av 60 bostadsrätter. Här finns 49 carportplatser, 16 parkeringsplatser med el, 22 parkeringar utan el och 1 mc-plats. Utöver detta finns även 11 gästparkeringar. En solcellsanläggning bestående av 295 st solcellsmoduler har installerats med driftsättning i oktober 2019 vilket gör att fastigheten kan skapa egen el från solljus vilket minskar elkostnader, minskar förorening, minskar beroendet av elbolag och höjda elpriser samt att det ökar värdet på fastigheten.
Likvida medel vid årets slut (2020) uppgick till 3 107 076 kr. Lån per kvadrat (2020) uppgick till 7664 kr.

Området är lugnt och grönt med närhet till förskola, skola, buss, roslagsbana, Nova Padel, Vallentuna Centrum, Arninge Centrum m.m.

Visa mer
Slutpris

4 050 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.