Appelboms väg 15 Bällsta
Bällsta

Appelboms väg 15

Otroligt charmigt äldre hus med stor potential i Bällstas bästa läge!

Såld

Otroligt charmigt äldre hus med stor potential i Bällstas bästa läge!

I trivsamma Bällsta på Appelboms väg finns snart detta charmiga hus till salu! Appelboms väg är en en lugn och barnvänlig gata utan genomfartstrafik med gångavstånd till såväl skolor, förskolor, centrum och natur. Här erbjuds en perfekt belägen tomt om 1 241 kvm med ett suveränt solläge med sol från morgon till kväll. På tomten finns ett stort garage med bra förvaringsmöjligheter, här finns även en rymlig vind med otrolig potential men som även kan användas till förvaring. Till Bällsta station går man på 2 minuter kort promenad, därifrån man smidigt tar sig in till Stockholm östra med Roslagsbanan på cirka 25 minuter, här finns även bussförbindelser till bland annat Danderydssjukhus, Arninge och Upplands Väsby.

Det charmiga huset erbjuder en trevlig entré med en stor uteplats i direkt söderläge och på tomten finns även en lekplats för barnen. Här möts vi av en ljus hall med goda avhängningsmöjligheter och med ingång till gästtoalett till höger. Vidare tar vi oss in till vardagsrummet med stora sociala ytor och med ett härligt ljusinsläpp, här finns även en rymlig matsal med plats för större matgrupp för 4-6 personer. Vidare erbjuder bostadens nedre plan ett äldre kök med bra arbetsytor, tvättstuga med groventré från bostadens baksida, badrum med duschhörna samt två sovrum. Samtliga fönster på nedre plan har bytts ut.

Bostadens övre plan erbjuder ett stort allrum med fönster i alla väderstreck vilket skapar ett optimalt ljusinsläpp och en härlig vy över den grönskande tomten under sommarhalvåret. Här finns även ett rymligt sovrum med bra förvaring samt mindre gästtoalett. Ännu mer förvaring finns i kattvindar på övre plan.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf för mer information om bostaden!

Visa mer
Slutpris

6 200 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Ulvestaf

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.