Såld parhus på Kantarellvägen 23 i Bällstaberg
Bällstaberg

Kantarellvägen 23

I ett av områdets bästa lägen med insynskyddad baksida med altan och gräsmatta i soligt läge!

Såld

I ett av områdets bästa lägen med insynskyddad baksida med altan och gräsmatta i soligt läge!

I ett av områdets absolut bästa lägen med underbar baksida med stor altan och gräsmatta i insynsskyddat och soligt sydvästläge finns detta välplanerade parhuset i BR-form!

Parhus i BR-form är en otrolig trygghet då man får ta del av föreningens goda ekonomi. Föreningen ansvarar och bekostar takbyte, fönsterbyte, fasad m.m! Faktum är att här har man precis fått just det: helt nya tak och ny entrédörr utan höjd månadsavgift och utan att själv behöva gräva i plånboken.
Föreningen har solid ekonomi med låga lån.

Bostaden har blivit genomgående renoverad 2017 med smakfulla och stilrena materialval. Entréplan består av hall med goda avhängningsmöjligheter, duschrum/WC, kök med plats för matbord, tvättstuga och vardagsrum med utgång till altan- och gräsmatta på baksida. Övre plan består av tre rymliga sovrum, klädkammare och badrum.

Carport med förråd finns intill bostaden.

Här bor man i ett mycket omtyckt bostadsområde med närhet till bl.a. förskola, skola, lekplats, kommunikationer, livsmedelsbutik och natur.

Visa mer
Slutpris

4 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.