Bällstaberg

Svampskogsvägen 18, 1 tr

Omgjord 4a med perfekt planlösning, härligt ljusinsläpp och stor solig balkong!

SÅLD

Omgjord 4a med perfekt planlösning, härligt ljusinsläpp och stor solig balkong!

Mycket fin 3:a omgjord till 4:a med b.la. perfekt planlösning, fantastiskt ljusinsläpp och stor, inglasad balkong i soligt läge! Bostaden är från 2007 och har fin standard och goda förvaringsmöjligheter där även dubbla förråd ingår: ett stor vindsförråd och ett i förrådslänga utanför porten.

Föreningen har affärslokaler uthyrda vilket ger god ekonomi och föreningen kunde nyligen sänka avgiften med 5%. Föreningen har parkeringsplatser att hyra (carport, p-plats med el-stolpe eller p-plats), viss kö kan finnas.

I avgiften ingår: Värme, VA, kabel-tv, bredband, bostadrättstillägg och två förråd. Hiss finns. Här bor man i populära Bällstaberg med direkt närhet till Kragstalund station - och då det är just en station så saktar tåget in och stannar till för att sedan rulla iväg försiktigt - från bostaden hör man inte tåget. Även närhet till b.la. buss, livsmedelsbutik, natur m.m. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

2 925 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.