Fritzbergsvägen 131 Bällstalund
Bällstalund

Fritzbergsvägen 131

Fantastisk familjevilla med utmärkt läge i barnvänliga Bällstalund!

Såld

Fantastisk familjevilla med utmärkt läge i barnvänliga Bällstalund!

Med utmärkt läge på lekvänlig gårdsgata i barnvänliga Bällstalund finns denna fantastiska familjevilla från 2007 med övervåning från 2011. Vacker uppfart och stor altan i soligt söder- och västerläge med avenbokshäck som erbjuder insynsskydd och ger en grön, lummig och ogenerad känsla. Här kan man gott njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. Dubbla utgångar når altanen och här erbjuds plats för både mat- och loungegrupp.

Välplanerad planlösning med öppna ytor i kök och vardagsrum vilket erbjuder sociala umgängesytor. Här finns vackra fönster från golv till tak vilket ger ett fint ljusinsläpp och en härlig känsla av rymd. På entréplan finns även två bra sovrum, goda förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum och central hall.
På övervåning som är inredd 2011 finns det ytterligare tre sovrum, två klädkammare och ett helkaklat badrum. Övervåningen har högt i tak, har fina takfönster och katt-vindar för extra förvaringsmöjligheter.

Bällstalund är ett mycket populärt bostadsområde med förskola på gatan (100 meter från bostaden). Det finns även flera lekparker att utforska inom gångavstånd och pulkabacke direkt över gatan.
Här bor man även nära roslagsbana som trafikerar in till Stockholm Östra på ca 25 minuter. Förutom tåg är det även promenadavstånd till b.la: buss, livsmedelsbutik, natur, vatten och padelhall. Med bil når man Arninge köpcentrum på ca 10 minuter och Täby centrum på ca 15 minuter. Samfälligheten har en engagerad och social förening.

Frånluftsvärmepump från 2021!

OBS! Besiktning sker 2022-04-26 och protokoll laddas upp efter det.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

7 620 000 kr

Ansvarig mäklare
Sebastian Eriksson

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.