Storsjövägen 37 Årsta
Årsta

Storsjövägen 37

Ljus 40-tals trea i husets gavel, placerad på lugn gata i Årsta

Såld

Ljus 40-tals trea i husets gavel, placerad på lugn gata i Årsta

Trerummare i gavelläge med vackra originaldetaljer! På lugn gata i mysiga Årsta hittar ni denna härliga bostad med effektiv planlösning och direktkontakt med föreningens gård. Lägenheten är luftig med hög takhöjd och välplanerade rum. Här bor du med stort vardagsrum som är sammansatt med hall och utgör bostadens sociala hjärta. Från vardagsrummet nås balkongen mot lugn gata och grönskande omgivning. Vidare finns helkaklat badrum med bubbelbadkar, förvaring via stort antal garderober samt kök med matplats vid fönster. Ett boende med kombination av moderna lösningar och gamla byggnaders charm i stabila Brf Skattungen 2. Till bostaden hör ett källarförråd.

Årsta är ett barnvänligt och lugnt område med många vackra parker, bra skolor och mysiga promenadstråk. I direkt närhet ligger Årstafältets tvärbanestation och busstation Ottsjövägen som tar dig till knytpunkten Gullmarsplan med matbutiker, serviceutbud och kollektivtrafik. Kom och upplev denna kanontrea och boka gärna in dig den tid du vill komma på visning!

Visa mer
Slutpris

3 600 000 kr

Ansvarig mäklare
Gustav Westerståhl

Gustav Westerståhl

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.