Björnstigen 14 Östhammar
Östhammar

Björnstigen 14

Vinterbonat fritidshus med gäststuga och tillgång till privat strand!

Såld

Vinterbonat fritidshus med gäststuga och tillgång till privat strand!

Mysigt vinterbonat fritidshus med gäststuga och tillgång till privat strand och båtbrygga en kort promenad bort. Här har du sol från morgon till kväll, stor härlig altan, allrum med högt i tak och öppenspis.
Huset är perfekt placerat på lugn återvändsgata och omgiven av rogivande natur. Här myser du året om med vänner och familj på solsäker altan eller framför en mysig brasa. Gäststugan rymmer med lätthet en större säng för övernattande gäster. Att huset är vinterbonat och med åretrunt vatten gör det perfekt för dig som vill komma hit även under årets kallare månader.

Från båtbryggan kommer du direkt ut i vackra Roslagens skärgård och Östhammarfjärden. Här kan du verkligen spendera varma sommardagar med att upptäcka de många öar, hällar, vikar och badplatser som skärgården har att erbjuda. Ta båten in till Östhammar eller Öregrund för att uppleva sommarlivet som städerna är kända för. Här skapar du minnen för livet!

Välkommen till sommaridyllen Sandika!

Visa mer
Slutpris

1 500 000 kr

Ansvarig mäklare
Benjamin Ramirez Givell

Benjamin Ramirez Givell

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.