Lägenhet till salu på Vittangigatan 7 i Vällingby Centrum
Vällingby Centrum

Vittangigatan 7

BUDGIVNING PÅGÅR

Ljus och hemtrevlig 2a högt upp i huset!

Visa mer
Vittangigatan 7 Vittangigatan 7 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 2 195 000 kr
  • Boarea: 58 kvm föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 2 av 3
  • Avgift: 3 817 kr inkl värme/ vatten/ Grundutbud digital-tv
  • Förening: BRF Fyrfärgspennan 1
  • Byggnadsår: 1953
  • Område: Vällingby Centrum, Stockholm

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

10 Dec 12:00 - 12:30
Ansvarig mäklare

Fredrik Jakobsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Vittangigatan 7

Välkommen till denna omsorgsfullt och träffsäkert renoverade pärla om 58 kvm. Lägenheten erbjuder allt man som köpare kan önska sig, här finns en soldränkt balkong i rakt söderläge med fin utsikt över grönskande närområden, stora sällskapsytor och ett rymligt och helt nyrenoverat kök. Om man önskar skulle man kunna dela av sovrummet och på så sätt skapa en mini 3a. Här har du helt enkelt en lägenhet att verkligen trivas i.

Kök

Nyrenoverat kök med hög perfektion. Köket erbjuder väl tilltagna arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter bakom köksinredningen som går i en grånyans, här finns även plats för ett matbord för 4-6 personer. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn, micro samt fläktkåpa.

Vardagsrum

Hallen öppnar upp sig mot det rymliga vardagsrummet som har en ljus och härlig känsla. Utsikten är något som man slås av i detta rum tack vare de stora fönstren som vetter ut mot de grönskande omgivningarna. Från vardagsrummet når man även balkongen belägen i rakt söderläge. Tack vare de väl tilltagna ytorna i detta rum så finns det gott om plats för en större soffgrupp samt matsalsbord om så önskas, vilket gör detta till ett vardagsrum att verkligen umgås i.

Balkong

Balkong i absolut bästa läget. Här kan man njuta av solens värmande strålar under hela dagen samtidigt som man kan njuta av den enastående utsikten mot Grimstas grönskande naturreservat.

Sovrum

Lägenhetens sovrum ligger i direkt anslutning till hallen. Detta sovrum är mycket väl tilltaget och rymmer med enkelhet både en dubbelsäng samt extra förvarning om man önskar det. Tack vare sovrummets generösa ytor skulle man kunna dela av detta rum och på så sätt skapa en mini-3a.

Badrum

Stambytt helkaklat badrum med dusch, vägghängd wc och handfat med tillhörande spegelskåp. Litet vädringsfönster som även gör badrummet ljust och trivsamt. (Tvättmaskinen kommer inte följa med köpet utan den avser säljaren att ta med sig)

Hall

Välkomnande hall med gott om förvaringsutrymme både genom en stor och rymlig klädkammare samt flera platsbyggda garderober. Redan i hallen möts man av de sobert målade väggarna samt den fina ekparketten som gör sig påmind i de flesta av rum.

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Fredrik Jakobsson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Fredrik Jakobsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Ljus och hemtrevlig 2a högt upp i huset!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 817 kr, inkl värme/ vatten/ Grundutbud digital-tv
Antal rum
2 rum + kök
Boarea
58 m² föreningens information
Våning
2 av 3
Andel i förening
0,60825 %
Nettoskuldsättning
Andelstal av årsavgift har inte kunnat inhämtas från föreningen. Därför kan inte uppgiften anges i objektsbeskrivningen.

Föreningen

Namn
BRF Fyrfärgspennan 1
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
190 lägenheter varav 30 hyresrätter, 2 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Föreningen äger inte marken, de har tomträttsavtal med Stockholm Stad.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja, minst 10%.
Överlåtelseavgift
1 313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Allmänt om föreningen
Trevliga Brf Fyrfärgspennan ligger mitt i Vällingby och har adresserna adress Vittangigatan 3-41 & Jämtlandsgatan 150. Föreningen är perfekt belägen med Vällingby City's stora serviceutbud samt T-bana som tar dig till Stockholms Central på mindre än 30 min. Föreningen ombildades 2012 och består av 190 lägenheter (varav ca 30 st upplåts med hyresrätt). Närmaste tvättstugan är mellan Vittangigatan 33 och 35. Föreningens 2 tvättstugor byggdes 2014.
Tv och Bredband
Comhem levererar kabel-TV med analogt grundutbud och Internet över koxialkabel (triple-play). Bredband levereras av Zitius över fiber 1 GBit/s till anslutna lägenheter.

Alla lägenheter har fiber indragen men alla har inte svetsad och installerad fiberkonverter (CPE). Besök http://zmarket.se för vidare information. Saknas fiber-CPE i lägenhet får lägenhetsinnehavare själv bekosta anslutning.
Parkering
Föreningen har inga parkeringsplatser. Men det finns gratis parkering i området. Garageplats går att hyra i exv Åregaraget eller i Svenska Bostäders garage på Kirunagatan.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Utförda:
Fastigheterna stambytes ca 2006-2008 på Vittangigatan, 2010 på Jämtlandsgatan 150 både i kök och badrum. Badrummen fick då även ny inredning. Även elanläggningarna i lägenheterna är upprustade. Tak är omlagda 2014.

Fönsterbyte i föreningen pågår aktuell lägenhet har fått sina fönster utbytta.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1953
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
2 195 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Nej

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2020-01-18
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
151 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Historia:
Vällingby var unikt redan på 50-talet då det byggdes. Vällingby, Sveriges första ABC-stad (dvs kombination Arbete, Bostad, Centrum), invigdes 1954 som "framtidsstaden" och blev på sin tid en förebild och fick stor uppmärksamhet, även internationellt.
Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Även idag omtalas Vällingby, där man lyckats bevara den charmiga 50-talsmiljön med inslag av ny modern arkitektur.
Modevaruhuset K:fem är Vällingby C senaste tillskott. K:fem, ritad av Gert Wingårdh, har erhållit ett flertal priser bla. Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona 2008.

Kultur och Nöjen
I Vällingby finns, vad man förmodar, världens största solur, och var man än rör sig i Vällingby går man på historisk mark med intressanta kulturinslag. Trappan, Vällingbyområdets kulturhus, anordnar allt från utställningar till intressanta föredrag. Den välbesökta och nyligen renoverade biografen "Fontänen" kan också locka med ett flertal föreställningar per kväll - 4 salonger under jord samt med en omsorgsfullt renoverad ursprungssalong.

Natur och Fritid
Hela Vällingby omges av grönområden och fina blommande trädgårdar och parker i de olika områdena. Fina cykelbanor och gångvägar inbjuder till sköna utflykter. I närheten finns härliga bad utmed hela Hässelbyområdet och ut till Blackeberg. För den som föredrar bassängbad finns Vällingby Simhall och sommartid kan man gå till utomhusbassängen i Nälsta.

Kommunikation

Tunnelbanans gröna linje trafikerar Vällingby Centrum och det tar ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

I Vällingby City hittar du allt - för hela familjen. Här finns över 200 butiker, serviceställen, restauranger och caféer. I den omskrivna modegallerian K:fem, med det röda, speciella, taket, hittar man det senaste i modeväg som annars endast finns i city.

FÖRSKOLOR:
Dialog förskolan, Vittangigatan 41
Klisterburken, Jämtlandsgatan 118
Regnbågen, Bräckegatan 12

SKOLOR:
Grimstaskolan, Kanngjutargränd 12, ÅK F-9
Nälstaskolan, Trollebondesgata, ÅK F-6
Vällingbyskolan, Offerdalsgatan 1-5, ÅK F-9

Parkering

Fri parkering finns på de flesta bostadsgator i Vällingby med omnejd. I Åregaraget på Årevägen samt Centrumgaraget är det 4 timmar fri parkering.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Vardagsrum

Balkong

Sovrum

Badrum

Hall

Övriga bilder

Planlösning

Alternativ planlösning