Fyrspannsgatan 183 Hässelby Strand
Hässelby Strand

Fyrspannsgatan 183

Modern lägenhet högst upp i huset med söderbalkong och Mälarglimt. Nära t-bana och mataffär

Såld

Modern lägenhet högst upp i huset med söderbalkong och Mälarglimt. Nära t-bana och mataffär

Läget på detta boende är svårt att överträffa. Lägenheten ligger i fastighet från 2015 med alla bekvämligheter detta medför. Toppfräsch lägenhet för dig som älskar en öppen och social planlösning, perfekt för dig som gillar att ha gäster hemma. Läckert Vedumkök med gott om förvaring och rymligt badrum med tvättmaskin. Omedelbar närhet till både t-bana och ett av Stockholms största naturreservat som lockar med Mälarbad och skogspromenader. Grimsta naturreservat ligger precis runt hörnet. Ta en tur till vattnet för en picknick eller en lång promenad i skogen, helgfikat intas med fördel på Kanaans Trädgårdscafé. Samtidigt som man kan ta tillvara på närheten till naturen erbjuder huset och området alla bekvämligheter. Stort och fräscht Hemköp ligger i fastigheten, t-banan ligger smidigt tillhands och tar dig på ca 22 min innanför tullarna.

Högst upp i huset finner du denna synnerligen tilltalande tvårummare om 41 välplanerade kvm. Disponeringen av lägenheten är optimal med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Härifrån nås även den stora, delvis inglasade, balkongen i södervänt läge. Stilsäkert badrum med mörkt klinkergolv och vitt kakel. Tvättavdelningen underlättar vardagen, här behöver inga tvättstugetider passas. Sovrum med utrymme för dubbelsäng och garderobsförvaring. Ytterligare förvaring finns i anslutning till hall och kök samt källarförrådet.

Föreningen har även övernattningsrum samt relaxavdelning med bastu och dusch.

Visa mer
Slutpris

1 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Niclas Holmberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.