Såld villa på Gribbyvägen 75 i Spånga-Solhem
Spånga-Solhem

Gribbyvägen 75

Stor 60-talsvilla om totalt 337 kvm för dig som vill skapa ditt eget drömboende

Såld

Stor 60-talsvilla om totalt 337 kvm för dig som vill skapa ditt eget drömboende

Mysigt belägen på gränsen mellan Flysta och Solhems lummiga villakvarter ligger denna rymliga familjevilla med 6 sovrum och fina umgängesytor både ute och inne. Källaren är ett oskrivet kort, gott om förvaring och verkstadsutrymmen för hemmasnickaren eller förädlingspotential för dig som kanske drömmer om avskiljt hemmakontor, spa på hemmaplan, uthyrningsdel mm.

Entréplanet inrymmer stort kök fullproppat med förvaring och arbetsytor som ansluter till vardagsrum med stora fönsterpartier mot altanen på husets baksida. Vidare finns 3 sovrum i varierande storlekar, stort badrum samt separat WC. Övre plan inrymmer ytterligare 3 sovrum samt allrum och duschrum.

Källaren om ca 137 kvm är oinredd, perfekta utrymmen för hemmasnickaren/mecken. Den ordentligt tilltagna ytan medger såklart förädlingspotential för boendeändamål såväl som förvaring/grovutrymmen.

Spånga Centrum med pendeltåg ligger några promenadminuter bort, här finns utöver 2 välsorterade mataffärer även en genuin fiskaffär, egen charkuteributik samt Spånga Konditori som drivs av årets bagare 2015 Gabriel di Grado - många kulinariska upplevelser att vänta med andra ord. Beslutar man sig för att ta fredags-AW:n på hemmaplan kan den med fördel avnjutas på Caledonian Inn - en pub i brittisk stil med stort ölsortiment och god mat på menyn.

Visa mer
Slutpris

6 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Niclas Holmberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Hall

Kök

Vardagsrum

Altan

Sovrum entréplan

Sovrum övre plan

Badrum - entréplan

Duschrum

Källare

Övriga bilder

Fastighetskarta

Planlösning

Entréplan

Övre plan

Källarplan