Lollandsgatan 5 Kista
Kista

Lollandsgatan 5

Välkommen till Lollandsgatan 5

Såld

Välkommen till Lollandsgatan 5

En mycket trivsam och fräsch terasslägenhet belägen i ett lugnt och attraktivt område nära Kista C. Lägenheten är välplanerad och rymlig med en välkomnande möblerbar hall med klinkers på golvet och plats för avhängning.
Från hallen når du bl.a. det härliga vardagsrummet som är ljust och rymligt med det stilsäkra parkettgolvet. Stort fönsterparti som ger mycket ljusinsläpp. Från vardagsrummet finner du även utgången till den underbara terrassen som vetter mot grönskan.

Både badrummet och köket har en fräsch interiör med vita detaljer. Badrummet är helkaklat med tvättmaskin och spegelskåp. Köket är ljust med vita köksluckor och generösa skåpsutrymmen. I anslutning till köket finns en stor matplats med gott om plats för stora middagar och trevligt umgänge.

Sovrummen är rymliga och fräscha med parkettgolv och tapeter. Här finns gott om plats för en större säng och gott om förvaring i många garderober.

Visa mer
Slutpris

3 195 000 kr

Ansvarig mäklare

Daniel Lindkvist

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Josefin Jörnelius

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.