Edelundavägen 48 Hässelby Södra Villastad
Hässelby Södra Villastad

Edelundavägen 48

Renoverad familjevilla med stor lekvänlig tomt

Såld

Renoverad familjevilla med stor lekvänlig tomt

Villadröm med en av områdets bästa tomter. Entréplanet inrymmer stora umgängesytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Från vardagsrummet når man den fina uteplatsen i klockrent sydvästläge. Tomten ligger lummigt insynsskyddad med fina lek- och spelytor.

På övre plan finns 3-4 sovrum, allrum. Duschmöjligheter på bägge våningsplanen, här finns dessutom separat tvättstuga samt fristående garage.

Nuvarande familj flyttade in för ca 10 år sedan och fastigheten genomgick då en omfattande renovering med genomgående nya golv, uppfräschade ytskikt och delvis ny fasad. Våtrummen har också renoverats och därtill har fönstren bytts ut på senare år.

Läget är utmärkt för barnfamiljen med förskola i kvarteret, nära till Villastadsskolan och även Åkermyntans Centrum lättillgängligt. Skogspromenader finns nära tillhands och Mälaren med stränder och klippbad lockar på snabbt cykelavstånd.

Visa mer
Slutpris

7 125 000 kr

Ansvarig mäklare
Niclas Holmberg

Niclas Holmberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.