Solvargsstigen 7 Spånga - Flysta
Spånga - Flysta

Solvargsstigen 7

Familjevilla om totalt 156 kvm i hjärtat av Flysta

Såld

Familjevilla om totalt 156 kvm i hjärtat av Flysta

Väl omhändertagen villa med utmärkt läge. Här bor du med gångavstånd till Spånga C med pendeltåg, i närheten finns även förskola, skola och mataffär. Huset har genomgått en omfattande renovering under nuvarande ägares tid i huset, men utan att förlora originalcharmen. Här finns bevarade detaljer från byggåret såsom fiskbensmönstrad ekparkett, vackra innerdörrar och blyinfattat fönster i anslutning till entrén.

Till utförda renoveringar kan nämnas omdränering, nytt tak, ny fasad, nya 3-glas fönster och en driftsnål bergvärmepump från Thermia (energiklass C, se separat energideklaration)

Entréplan inrymmer kök och vardagsrum som separeras av vackra originaldörrar med spröjsverk. Härutöver finns ett lyxigt stort badrum med badkar på tassar, 2-3 bra sovrum samt en rejäl entré med bra förvaring. Altanen löper längs med två sidor och rymmer det stora sällskapet till sommarens grillfester. Den taktäckta delen gör att även midsommar med fördel kan firas på Solvargsstigen 7.

Nedre plan inrymmer en stor gillestuga med separat sovavdelning. Även här finns gott om förvaring i anslutning till sovrummet. Nedre plan inrymmer också ett fräscht helkaklat badrum, grovingång, tvättstuga samt pannrum/torkrum.

Trädgården är lättillgänglig med stora plana ytor. Grusad uppgång mot farstukvisten ger ett trivsamt knaster och bilplats finns anlagd för 2 fordon i bredd mot gatan. Berg i dagen ansluter mot det stora trädäcket och är ytterligare en trevlig detalj. Här finns gott om utrymme för dig med gröna fingrar och många vackra planteringar och träd att överta.

Visa mer
Slutpris

8 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Niclas Holmberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.