Lekgränd 4 Spånga - Flysta
Spånga - Flysta

Lekgränd 4

Familjevilla i Flysta nu till salu!

Såld

Familjevilla i Flysta nu till salu!

Välkomna till Lekgränd 4 i omtyckta Flysta. Entréplanet lockar med stilrent och nyrenoverat badrum, 2 bra sovrum, kök med rejäl matplats och vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Vinden är en dold pärla, originaldelen med inredd vind passar som lekrum för barnen och resterande vind sväljer gott om förvaring.

Källaren inrymmer en tvättstuga, vill du slappna av efter en kall vinterpromenad kan du även njuta i bastun på nedre plan. Här finns även ett stort hobbyrum/gillestuga som även kan nyttjas som ytterligare sovrum om behovet finns.

Smidig kommunikation trafikerar området, bussen tar dig antingen till pendeltåget vid Spånga station eller t-banan vid Brommaplan. På Spångavägen i Flysta ligger mataffär och visst serviceutbud i anslutning till den, på nära håll ligger även större utbud av affärer. Spånga C, Vällingby C eller populära Bromma Blocks - erbjuder dig det mesta. Vid Spånga Centrum finns den populära restaurangen/puben Caledonian Inn, och på Spångavägen återfinns den välbesökta pizzerian Il Postino.

Visa mer
Slutpris

7 500 000 kr

Ansvarig mäklare
Josefin Jörnelius

Josefin Jörnelius

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.