Råcksta Gårdsväg 21 Vällingby - Råcksta
Vällingby - Råcksta

Råcksta Gårdsväg 21

En av de finaste 2:or du kan hitta

Såld

En av de finaste 2:or du kan hitta

Vackra Råcksta förser marknaden än en gång med en riktigt läcker 2:a. Denna lägenhet har 42 minutiöst planerade kvadratmeter som ger öppna sociala ytor och en modern touch. Byggnaden som uppfördes 2012 besitter fortfarande en nyproduktionskänsla med dess tidlösa inredning och materialval. Föreningen har en väldigt välskött ekonomi vilket man ser på deras stadiga amortering med fortsatt positiva årsresultat.

Råcksta är ett ständigt växande område som bara blir bättre och bättre. I närområdet har du gym, kiosk m. postombud, pizzeria, cafe och ett hemköp som byggdes 2018. Dock är det absolut bästa med Råcksta att man bor granne med naturen men har stadslivet runt hörnet. Efter 5 minuters cykeltur hittar du Kanaanbadet där du kan bada i Mälarens svalkande vatten, samt flera promenadstråk genom grönområdena. Tunnelbanans gröna linje tar dig till city på 16 minuter eller till Vällingby C på 1 minut där det finns stort utbud av shopping, restauranger och nöje.

Välkomna hem.

Visa mer
Slutpris

2 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Nikola Markulic

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.