Vällingby - Råcksta

Råcksta Gårdsväg 28

Nyproduktionskänsla i fantastiska Råcksta

Kommande försäljning

Nyproduktionskänsla i fantastiska Råcksta

Det är med stolthet som jag presenterar denna superfräscha 2:a i Råcksta. Här bor du 11 våningar upp med en utsikt över trädtopparna och våningshusen på Multrågatan. Byggnaden uppfördes 2013 och lägenheterna känns fortfarande som nyproduktion, vilket gör att denna 2:a upplevs både elegant samt funktionell tack vare dess minutiöst planerade kvadratmeter och materialval. Här har du allt från ett välutrustat kök till ett superfint badrum med tvättmaskin. Föreningen är även väldigt välskött. Tack vare den goda ekonomin kunde man ha en avgiftsfri månad i December 2020.

Det fantastiska med Råcksta är att du bor granne med naturen men har stadslivet runt hörnet. Tunnelbanans gröna linje från Råcksta station tar dig till City på 16 minuter och ligger på gångavstånds längd från porten. Gillar du naturen så har du även Kanaanbadet som ligger 5 minuter bort med cykel, där kan du svalka dig i Mälarens vatten och njuta av sommardagarna. Råckstas närservice fick sig även ett rejält lyft när Hemköp öppnades 2018, utöver det finns gym, pizzeria, café och postombud. Bara en station från Råcksta finns även Vällingby C som har ett stort utbud av restaurang, shopping och nöje.

Jag kan prata om denna lägenhet och dess fantastiska läge hela dagen, eller så kan du själv få uppleva den och Råckstas charm.
Hör gärna av er, så bokar vi in en privatvisning.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 40 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 11 av 12, hiss finns
  • Förening: Brf Tännforsen
  • Byggnadsår: 2013
  • Område: Vällingby - Råcksta, Stockholm

2 300 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Nikola Markulic

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Råcksta Gårdsväg 28

Vardagsrum/matplats

Vardagsrummet får ett trevligt ljusinsläpp med utsikt över trädtopparna och våningshusen på Multrågatan. Här finns utrymme för både soffa, tv bänk och matplats. Välplanerade kvadratmeter som ger en känsla av en öppen yta. Ett ljust och härligt parkettgolv som bryts av mot de vitmålade väggarna.

Visa mer

Kök

Det ljusa parkettgolvet sträcker sig i anslutning till köket. Ett stilrent kök med med över- och underskåp i vitt. Utrustningen är snyggt inbyggt och integrerat bestående av spis, ugn, diskmaskin samt kyl och frys.

Visa mer

Sovrum

Två vita skjutdörrar som når bostadens sovrum. Det ljusa parkettgolvet bryts mot de vitmålade väggarna. Sovrummet har yta för säng, tillhörande möbel. Förvaring sker i inbyggd garderobssystem

Visa mer

Badrum

Stilrent badrum med svart klinkergolv som bryts av med vita kakelväggar. Utrustningen består av dusch med en rundad skjutdörr i glas, tvättmaskin samt toalett och handfat.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med god förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Det ljusa parkettgolvet sträcker sig från hallen till bostadens sociala ytor och kök.

Visa mer

Fastigheten

Denna byggnad uppfördes 2013 och föreningen grundades 2012. Tack vare dess välskötta ekonomi har man lyckats amortera ner lånet varje år och även haft en avgiftsfri månad i December 2020. Gymmet på bottenplan är även en stadig inkomst åt föreningen.

Visa mer

Omgivning

Allmänt om området

Historia:
Vällingby var unikt redan på 50-talet då det byggdes. Vällingby, Sveriges första ABC-stad (dvs kombination Arbete, Bostad, Centrum), invigdes 1954 som "framtidsstaden" och blev på sin tid en förebild och fick stor uppmärksamhet, även internationellt.
Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Även idag omtalas Vällingby, där man lyckats bevara den charmiga 50-talsmiljön med inslag av ny modern arkitektur.
Modevaruhuset K:fem är Vällingby C senaste tillskott. K:fem, ritad av Gert Wingårdh, har erhållit ett flertal priser bla. Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona 2008.

Kultur och Nöjen
I Vällingby finns, vad man förmodar, världens största solur, och var man än rör sig i Vällingby går man på historisk mark med intressanta kulturinslag. Trappan, Vällingbyområdets kulturhus, anordnar allt från utställningar till intressanta föredrag.

Natur och Fritid
Invid knuten ligger Grimsta naturreservat med fina promenad- och joggingstråk. Det är även gångavstånd till Mälarens strand med flera badplatser att välja bland, bland annat Kanaanbadet med sin sandstrand. Hela Vällingby omges av grönområden och fina blommande trädgårdar och parker i de olika områdena. Fina cykelbanor och gångvägar inbjuder till sköna utflykter. I närheten finns härliga bad utmed hela Hässelbyområdet och ut till Blackeberg. För den som föredrar bassängbad finns Vällingby Simhall och sommartid kan man gå till utomhusbassängen i Nälsta.

Kommunikation

Från Råcksta tunnelbanestation kan man komma på 1 min till Vällingby C eller på 27 min till T-centralen. I Vällingby City som ligger på lite längre gångavstånd finns ett flertal resealternativ. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

I Vällingby City hittar du allt - för hela familjen. Här finns över 100 butiker, serviceställen, restauranger och caféer. I den omskrivna modegallerian K:fem, med det röda, speciella, taket, hittar man det senaste i modeväg som annars endast finns i city.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.