Såld lägenhet på Maskinistvägen 13 i Bolinder Strand
Bolinder Strand

Maskinistvägen 13

En fantastiskt ljus och rymlig tvårummare på våning 10 med en otrolig vy över Mälaren!

Såld

En fantastiskt ljus och rymlig tvårummare på våning 10 med en otrolig vy över Mälaren!

En fantastiskt ljus och rymlig tvårummare på våning 10 med en otrolig vy över Mälarens glittrande vatten! Bostaden är välplanerad och lättmöblerad med ett rymligt sovrum, en öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum och en stor inglasad balkong i sydväst som vetter mot vattnet. Köket är utrustat med högkvalitativa Siemens vitvaror och har vita snickerier med gott om förvarings- och arbetsytor. Badrummet har en dusch och möjlighet att tvätta kläder.

Bolinder strand erbjuder en unik livsstil med vackra grönområden, båtklubbar, fina badplatser och strandpromenader. Träningsmöjligheter finns inom gångavstånd, inklusive både Friskis och Svettis och Extremfabriken. Kallhälls centrum ligger på några minuters promenadavstånd och har allt du behöver, inklusive mataffär och goda kommunikationer med pendeltåg och bussar med frekventa avgångar. Här bor du med perfekt balans mellan stadsliv och natur!

Visa mer
Slutpris

2 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.