Såld radhus på Travarvägen 49 i Jakobsberg
Jakobsberg

Travarvägen 49

Såld

ACCEPTERAT PRIS 4 995 000!

Välkommen till detta fantastiska friköpta radhus i Järfälla! Ett boende som erbjuder bekvämlighet, komfort och ett perfekt läge med bara en kort promenad till pendeltågsstationen, bussterminalen, centrum och grönområden är detta radhus idealiskt beläget för en aktiv livsstil. Radhuset är välplanerat och ger en luftig och öppen känsla. Här finns gott om yta för hela familjen, med flera väl tilltagna rum och möjlighet till avskildhet när det behövs.

En av de mest eftertraktade egenskaperna hos detta radhus är den stora balkongen med ett underbart sydväst läge. Här kan du njuta av solen hela dagen och ta del av den fantastiska utsikten över omgivningarna. Detta är en av få radhus i området som har denna stora balkong och det unika läget gör det till ett av de mest eftertraktade objekten på marknaden. Ett extra plus med detta radhus är den öppna spisen som gör vardagsrummet särskilt mysigt och inbjudande. Perfekt för att koppla av efter en lång dag eller för att umgås med nära och kära.

Radhuset är i bra skick och har underhållits väl av den nuvarande ägaren. Här finns också möjlighet att sätta sin egen prägel och skapa ditt drömhem. För bilägare finns också en praktisk carport som ger skydd mot väder och vind. Sammanfattningsvis är detta ett fantastiskt friköpt radhus som erbjuder både bekvämlighet och komfort för hela familjen. Med sin väl tilltagna yta, goda skick, öppna spis, stora balkong, carport och närhet till allt är detta en dröm som kan bli din! Varmt välkommen att besöka ditt nya hem!

Visa mer
Slutpris

4 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Alvin Ahlén

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.