Såld lägenhet på Lädersättravägen 95 i Kallhäll
Kallhäll

Lädersättravägen 95

Välplanerad och trivsam tvårummare i populär förening!

Såld

Välplanerad och trivsam tvårummare i populär förening!

Varmt välkommen till denna trivsamma och väldisponerade tvårummare med balkong i eftermiddagssol!

Bostaden karaktäriseras av sitt ljusinsläpp men även den genomtänkta och yteffektiva planlösningen. Här välkomnas du av en rymlig hall som erbjuder gott om förvaring, intill hallen finns även en stor klädkammare för ytterligare utrymme. Utöver det bjuds det på ett luftigt vardagsrum med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier, ett kök vänligt för matlagning med bra arbetsytor, ett rymligt helkaklat badrum samt ett rofyllt sovrum där du finner utgången till den härliga balkongen mot lummig innergård. Här kan du njuta solen ända från eftermiddagen till sen kväll och skåda dom vackra solnedgångarna!

Här flyttar ni in i en populär och stabil HSB förening med god ekonomi. Dessutom har man genomfört de stora underhållen av husen varav stambyte är en av dom. På Lädersättravägen bor du med närhet med allt du kan tänkas behöva. Centrum och pendeltåget ligger bara 10 minuters gångväg bort. Där finns även restauranger, apotek, matbutik m.m. För den som gillar naturen finns Mälarens glittrande vatten och Görvälns grönskande naturreservat inom ett behagligt gångavstånd.

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

1 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.