Såld lägenhet på Aspnäsvägen 30 i JÄRFÄLLA
JÄRFÄLLA

Aspnäsvägen 30

Såld

Varmt välkommen till en fantastisk 1:a om 42 kvm! Här känner du dig som hemma med optimalt läge mellan centrum och natur. Trivsam lägenhet som tagit tillvara en del av det det stora allrummet för en rymlig sovalkov. Välkomnande hall med förvaringsmöjligheter i klädkammare samt enkel tillgång till badrum. Helkaklat badrum i stilfull modern standard. Kök med genomtänkt materialval och väl tilltagna arbetsytor, fint i utseende och praktiskt i användning!

Föreningens medlemmar har möjlighet att nyttja bastu, minigolf, gym, bastu, tennisbana, bordtennis, dart, boule, hobbylokaler m.m.
På denna adress blir man bortskämd då man har både centrum med butiker, caféer och restauranger samt pendeltågsstation i närheten.
Pendeltåget från Jakobsbergs station tar 19 minuter till Stockholms Central. Det finns också tillgång till en rad busslinjer och direktbussar till olika delar av stan samt access till E18/E4. Även med bara några minuter bort finns simhall, tennishall, padelhall, fotbollsplaner och hockeyhall. Även närhet till all form av shopping i Barkarby Staden.

Visa mer
Slutpris

1 495 000 kr

Ansvarig mäklare

Alvin Ahlén

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.