Såld villa på Skälby gårds väg 5B i Skälby
Skälby

Skälby gårds väg 5B

Villaboende utöver det vanliga!

Såld

Villaboende utöver det vanliga!

Varmt välkommen till ett villaboende utöver det vanliga på paradadressen Skälby Gårds väg 5 i attraktiva Skälby! Tack vare ett högt tomtläge, samt Skälby kulturlandskap som angränsar mot fastigheten, kan man sitta skönt inbäddad i grönska och blicka ned mot omgivningen.

Villan är uppdelad i två våningar med en total mycket väldisponerad yta om 299 kvm. Stora investeringar är gjorda för att få låga driftskostnader och ha ett trivsamt boende i ett modernt hus med vattenburen värme. Husets vardagsrum och köksavdelning består av härliga umgängesytor som badar i ljus. Här kan man enkelt umgås med släkt och vänner, då det finns plats för att duka upp långbord för ett stort antal gäster. Centralt i vardagsrummet finns en braskamin som skänker ljus, värme och trivsel under mysiga kvällar. Under den varma delen av året kan man slå upp altandörren, vilken är en direktutgång till den stora altanen utanför. Här ute kan man njuta av både solljus och en fantastisk milsvid utsikt över takåsarna i Skälby.

Oavsett familjesammansättning så får man enkelt plats i huset, både vad gäller sovrum och ytor för egen aktivitet eller vänner. På ovanvåningen finns fyra rymliga sovrum. Ifall flera sovrum behövs, så finns det ytterligare två sovrum i husets souterrängplan. Souterrängplanet bjuder även på ett allrum där barnen kan umgås, leka och spela sina egna spel, utan att man stör varandra. Därtill finns det även en stor och praktisk tvättavdelning, bra förrådsytor och ett stort garage, vilket underlättar för vardagsbestyren. Vid dagens slut kan man dessutom passa på att slappna av i husets bastu och relaxavdelning!

I husets souterrängplan finns även möjligheten att bygga om för att göra plats för en uthyrningsdel, vilket säkrar en extra inkomst till hushållet!

Visa mer
Slutpris

7 020 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef
Assisterande

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.