Ynglingavägen 11 Jakobsberg
Jakobsberg

Ynglingavägen 11

Central fyra högst upp på ett eget våningsplan!

Till salu

Central fyra högst upp på ett eget våningsplan!

Varmt välkommen till Ynglingavägen 11. Här tar vi hissen högst upp i huset till våning sex av sex. Här bor du på ett sällan skådat, helt eget våningsplan mitt i Jakobsberg centrum! Endast ett stenkast bort ligger kommunikationer, affärer och restauranger. Förutom det så finns även möjligheten att njuta av grönska, lummighet och blommor i Vasaparken som ligger precis utanför entrén. Väl inne i bostaden välkomnas du av ett härligt ljus tack vare de stora fönsterpartierna samt bostadens 96 välplanerade kvadratmeter. Här bor du i en ljus bostad med burspråk i vardagsrummet, två badrum, gott om förvaring, tre tilltagna sovrum samt kök med utgång till inglasad balkong i sydvästläge. Brf Ynglingen har genom åren utfört flera kvalitetshöjande och kostnadsbesparande åtgärder vilket fortlöper framåt. I föreningen finns en trevlig innergård som byggts om under året. Här kan man njuta av gott om växtlighet, sittplatser samt gungor och sandlåda.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 2 900 000 kr
  • Boarea: 96 kvm Förvaltarens information
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 6 av 6, hiss finns
  • Avgift: 6 105 kr Inkl. Vatten, värme, internet & sophämtning. Månadsavgiften höjs med 2% 2023
  • Förening: Brf Ynglingen
  • Byggnadsår: 1991
  • Område: Jakobsberg, Järfälla
Utgångspris

2 900 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Philip Sandberg

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Välkommen till Ynglingavägen 11

Vardagsrum

Stort insynsskyddat vardagsrum med härligt ljusinsläpp genom de stora fönstren, från vilka man har utsikt över Jakobsberg centrum och Vasaparken. Ljusa färgval och parkettgolv skapar en naturlig harmoni där det är enkelt att slappna av och låta lugnet infinna sig.

Kök

Rymligt kök med naturliga färgval och plats för matbord. Gott om förvaringsmöjligheter i skåp och lådor, samt generösa arbetsytor. Fullt utrustat med kyl & frys i rostfritt utförande, spis, ugn och diskmaskin i rostfritt utförande. Ljusinsläpp från stora fönster samt glasdörr ut mot den inglasade balkongen.

Balkong

Stor inglasad balkong med högt beläget insynsskyddat sydvästläge. Här kan du njuta av solen, härliga öppna vyer, samt drömma dig bort längs med tågrälsen som sträcker sig både in mot stan och ut mot landet. Efter en lång dag kan du även låta solen säga god natt till dig genom makalösa solnedgångar över Västra Jakobsberg.

Sovrum 1

Insynsskyddat sovrum med ljusinsläpp från fönster i sydvästläge, samt ljusa färgval och parkettgolv. Här finns generöst med plats för dubbelsäng, sängbord och förvaring i de tillhörande garderoberna.

Sovrum 2

Sovrum med genomgående ljusa färgval och parkettgolv, samt plats för större säng och skrivbord. Här är det enkelt att finna harmoni med hjälp av utsikten över Vasaparkens grönska och lummighet.

Sovrum 3

Sovrum med utsikt över Västra Jakobsberg. Perfekt att ha som kontor ifall behovet av tre sovrum inte finns. Gott om utrymme för att möblera enligt eget behov.

Badrum

Rymligt badrum som inkluderar badkar, toalettstol, handfat, spegel och tvättmaskin. Kaklade väggar och plastgolv med färgval i grått och vitt, I detta badrum kan du koppla av genom att ta ett härligt varmt bad efter en hektisk dag.

Duschrum

Duschrum utrustat med dusch, toalettstol, handfat och spegel med förvaring. Neutrala färgval i grått och vitt.

Exteriör

Visa mer

Klädkammare

I denna walk-in-closet finns det gott om förvaringsutrymme för kläder eller andra saker. Här kan möjligheterna anpassas enligt just dina behov.

Visa mer

Förråd

Stort förråd med ingång på samma våningsplan precis utanför lägenhetsdörren. Med denna lyxiga förrådslösning slipper du både trappor och besväret att ta sig ner i källare eller upp på vinden, detta då både förrådet och lägenheten är tillgängliga med hiss. Här finns det plats med garderober, hyllor och till och med barnvagn om det skulle behövas.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Philip Sandberg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
6 105 kr, Inkl. Vatten, värme, internet & sophämtning. Månadsavgiften höjs med 2% 2023
Antal rum
4 rum + Kök
Boarea
96 m² Förvaltarens information
Våning
6 av 6, hiss finns
Andel i förening
3,62538 %
Andel av årsavgift
3,62539 %
Övrigt
-Eget våningsplan
-Stort förråd vägg i vägg med lägenheten
-Hiss
-Duschrum och badrum
-Burspråk

Föreningen

Namn
Brf Ynglingen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
33 lägenheter varav 2 hyresrätter, 1 lokal
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person accepteras ej.
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Ynglingen är en relativt ung förening som bildades 2011. Syftet med bildandet av föreningen var att förvärva de bostadsrätter som, fastighetsägaren HSB Norra Storstockholm efter ombildning, hade för avsikt att sälja. Kontorslokalerna i byggnaden skulle fortsättningsvis ägas och disponeras av HSB och inte ingå i ombildningen.

Fastighetsombildningen genomfördes under åren 2011-2013 och i april 2013 köpte föreningen den nybildade fastigheten Jakobsberg 2:591 innehållande 33 lägenheter och en lokal. Efter genomförd, s.k. 3D-fastighetsbildning, är HSB ägare till en egen fastighet i byggnaden innehållande de egna kontorslokalerna och Brf Ynglingen äger sin fastighet, i samma byggnad.

Föreningen består, i september 2022 av 31 bostadsrätter, 2 hyresrätter och en uthyrd kontorslokal. I den del av lokalen som föreningen disponerar finns föreningens kontor och mötesrum.

Föreningen har genomfört kvalitetshöjande och kostnadsbesparande åtgärder sedan förvärvet 2013.

Bland de större förbättringarna kan nämnas:

En helt ny undercentral för värme
Nytt digitalt låssystem
Totalrenovering av tvättstuga med digital bokning
Renovering av yttertak och nytt säkerhetsskydd
Total renovering av trapphus/entréer, nya undertak och ny belysning
Hissar

Överlåtelseavgift om 2,5% av prisbasbeloppet.
Pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet.
Tv och Bredband
Föreningen ingår i ett gruppavtal tecknat med ComHem. Kostnaden för TV-grundutbudet ingår i årsavgiften till föreningen.
Gemensamma utrymmen
cykelrum.
Innergård
Tvättstuga
Parkering
Föreningen har genom avtal med HSB option på hyra av 22 parkeringsplatser i parkeringsgaraget på
Ynglingavägen.
FÖRSÄKRING
Folksam bostadsrättstillägg ingår
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
2013 Undercentral för värme
2014 Digitalt låssystem
2014 Totalrenovering av tvättstuga med digital bokning
2014 säkerhetsskydd
2014 Nya undertak och ny belysning
2015 Digital styrning av ventilationens installerad
2016 Föreningslokal renoverad
2017 Stamspolningar, renovering av hyreslägenheter
2018 OVK
2018 Renovering av yttertak
2019 Målning av samtliga entréer och trapphus
2019 Total renovering av trapphus/entréer
2020 OVK
2020 Ombyggnad av gården.
2021 Byte av fläktaggregat
2022 Nya hissar

Kommande renoveringar
2023 Byte av tvättmaskiner OVK,
2024 Invändig målning mindre lokaler

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
1991
Fönster
3-glas
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
2 900 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,331%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
3 500 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
3 500 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Kommentar
uppgifter enligt schablon
Energideklaration
Utförd 2022-10-20
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
90 kWh per kvm och år

Kommunikation

Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Pendeltåg från Jakobsberg går 4-8 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se

Till Stockholm city är det ca 20 km, med bil tar man E18.

Närservice

Endast fem minuter till Jakobsbergs centrum som är ett populärt centrum. Där hittar man nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se
I centrum finns också flera restauranger, konditori, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Kapp Ahl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

Övrigt

FRITID OCH NATUR
Det finns många natursköna gång- och cykelvägar i Järfälla kommun. Det är nära till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden såsom Järvafältet, Görväln och fantastiska Ängsjö frilufsområde. För den träningsintresserade finns SATS -gym, Friskis & Svettis och Komethallen i Veddesta.

Mer information om föreningsliv och barnomsorg finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.