Såld radhus på Astrakangränd 17 i Viksjö
Viksjö

Astrakangränd 17

Såld

Söker du något unikt? Då är den här bostaden för dig!

Varmt välkommen till detta trivsamma radhus i lugna Viksjö!

Inte bara är bostaden placerad på gaveln av huset, dessutom finns en uteplats på framsidan och en på baksidan. Uteplatsen på framsidan är soldränkt tack vare söderläget, och här finns alla möjligheter att inreda precis så som du önskar. På kvällstimmarna rör du dig mot baksidans uteplats, kanske framför grillen med en god drink i handen. Bostaden är fint planerad med tre sovrum på samma plan, rymligt kök med matplats, vardagsrum, klädkammare samt två helkaklade badrum.

För småbarnsföräldrar är detta läge idealiskt! ca 500 meter till finns närmsta förskola samt Fjällenskolan med årskurs F, 1-9. Närmsta busshållplats finns 50 meter från bostaden, som tar dig till pendeltåget. Viksjö centrum finner du en kort bil eller cykel-tur från huset, och där finns allt du behöver: Ica kvantum, apotek, vårdcentral, restauranger, systembolag m.m. I övrigt är Viksjö känt för sin natur. Här bor du granne med naturreservatet som leder dig till fina områden samt Mälarens glittrande vatten. Det finns också flertalet badplatser runt omkring. För den idrottsintresserade finns Viksjö golfklubb, fotbollsplan och gym i närheten och vid bruket finns även en skidbacke med lift att nyttja vintertid.

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.