Östanvägen 61 Polhem
Polhem

Östanvägen 61

Radhuskänsla!

Såld

Radhuskänsla!

Välkommen till 1:an som har allt! Mycket bra planlösning med stor sovalkov och ett riktigt kök. Dessutom två uteplatser!

Här bor man i ett lugnt skönt område, med känslan och karaktären av radhus. Här bor man också ostört på bottenplan, en uteplats på framsidan samt baksidan. Baksidans trädäckade uteplats är belägen i ett ostört läge med sol stora delar av dagen. På framsidan finns också en uteplats som kan användas under den varma delen av året, här kan man möta morgonsolen första strålar med en kopp kaffe.
Optimal planlösning med det man kan önska av en 1:a. Rejält rum med sovalkov, som kan avdelas på olika sätt. Riktigt kök som har plats för matbord och rymmer ett flertal gäster. Uteplats att kliva ut på och möta solen från mitt på dagen tills den går ned i väster. Välkomnande hall med gott om plats för att stuva undan kläder och prylar.
Trevlig närmiljö, några stenkast från bostaden börjar Järvafältets stora naturområde. Här finns stora strövområden, små badsjöar, småfåglar och biffkor! Till Mälaren och Kallhällsbadet cyklar man på ca 10 minuter. Drygt ett par kilometer till det stora handelsområdet vid Barkarbystaden, med bl.a Stockholm Outlet, IKEA och ett stort antal affärer inom alla branscher. Skulle inte detta räcka till så finns Jakobsbergs innecentrum med dess affärer, biograf och bibliotek. Här finns även övrig service såsom tandläkare, apotek, vårdcentral m.m.

Visa mer
Slutpris

1 700 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Björkstrand

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.