Såld lägenhet på Hästskovägen 80 i Jakobsberg
Jakobsberg

Hästskovägen 80

Gemytligt 55+boende!

Såld

Gemytligt 55+boende!

Ljus bostad med mysig balkong i soligt läge, i trivsamma Brf Hästhoven (seniorboende +55). Här bor du i ett utmärkt lugnt läge med en kort promenad till centrum och kommunikationer. Denna stora tvåa om 67.3 kvadratmeter erbjuder en härlig balkong i syd/väst-läge. Ett rymligt sovrum med gott om plats för större säng samt tillhörande möblemang. WC-/duschrum. kök med matplats och vardagsrum med utgång till balkong. I föreningen finns gemensamhetslokal samt övernattningslägenhet. Hiss finns!

Till varje lägenhet hör ett vindsutrymme. Det finns gemensam tvättstuga, men badrummen är så pass stora att man också kan välja alternativet med egen tvättmaskin. I lägenheterna finns indraget fiberkabel för fast telefoni samt fiberkabel-TV från Telia.

Vidare finns det en gemensamhetslokal med tillhörande kök, kallad Spiltan, som används av föreningens medlemmar för olika aktiviteter. Vi har också ett litet övernattningsrum som kan användas av medlemmarnas gäster

Visa mer
Slutpris

1 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.