Såld lägenhet på Birgittavägen 23 i Jakobsberg
Jakobsberg

Birgittavägen 23

Såld

Accepterat pris!

Varmt välkommen till en ljus bostad belägen på populära Birgittavägen. Här finner ni en välplanerad 1:a med sovalkov och stor uteplats. Bostaden karaktäriseras av sitt ljusinsläpp men även den genomtänkta och yteffektiva planlösningen. Här erbjuds ett stort allrum med stora fönster som vetter mot innergård samt uteplats. En kokvrå med utgång till den härliga uteplatsen i soligt väderstreck. Goda förvaringsmöjligheter i form garderober i anslutning till sovalkoven. Fräscht helkaklat badrum med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Om inte det vore nog så har bostaden en fantastik uteplats med plats för loungemöblering och matbord med stolar.

Omtyckt bostadsrättsförening där vatten/värme, kabel-TV (basutbud),bredband samt nätavgiften för el ingår i avgiften. För tillfället finns det lediga parkeringsplatser för 338:-/mån. Med en kortare promenad når ni Jakobsberg centrum där det finns både handel, restauranger samt kommunikationer. Med pendeltåget är ni inne i Stockholm C på ca 20 min. Ni har även nära till Barkarby handelsplats rikliga affärsutbud med bl.a. ICA Maxi, IKEA, Plantagen.

Visa mer
Slutpris

1 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.