Högbyvägen 50 Viksjö
Viksjö

Högbyvägen 50

Gavelradhus i bästa läge!

Såld

Gavelradhus i bästa läge!

Välkommen till Högbyvägen 50, och detta härliga gavelradhus i det idylliska och barnvänliga Viksjö. Huset präglas av ett generöst ljusinsläpp samt en trivsam och genomtänkt planlösning där det idag finns tre stycken sovrum med möjlighet till fyra för den som önskar. Läget är optimalt, med en baksida som är insynsskyddad och vetter i soldränkt sydläge. Här finner vi ett fantastiskt trädäck med tak, perfekt för matbord eller lounge-hörna där det vuxna kan socialisera medan barnen leker på den stora gräsmattan. Husets läge är unikt inte bara tack vare hörnläget utan också skogsallmänningen som angränsar till fastigheten. Invändigt på entréplanet finns ett kök med matplats invid, ett stort vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp, en gäst wc samt tvättstuga. På övre plan finns ett badrum, tre stycken sovrum samt ett allrum. Bra med förvaringsmöjligheter i vind och klädkammare som ligger i anslutning till allrummet.

På utsidan erbjuds en precis lagom stor tomt för att det inte ska krävas alldeles för mycket tid gällande skötseln, men med plats för allt du behöver vare sig det är gungställning, studsmatta eller loungegrupp. På framsidan finns även ett förråd om ca 10kvm. Det finns även ett garage i länga. Här bor du lugnt och tryggt i barnvänligt område utan trafikerade bilvägar och många kompisar till barnen i området.

Området är beläget perfekt i Viksjö, med ett ypperligt läge mellan allt du behöver. Naturområdet är bokstavligt talat rakt över gatan från baksidan. Centrum når du inom ca 5 minuters promenad. Förskola och grundskola når du inom ca 2 minuter. Närmaste buss finns ca 4 minuter bort. Bättre läge än såhär i Viksjö är svårt att finna.

Visa mer
Slutpris

5 555 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Björkstrand

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande
Philip Sandberg

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.