Hästskovägen 86 Jakobsberg
Jakobsberg

Hästskovägen 86

Gaveltrea med milsvids utsikt! !! ACCEPTERAT PRIS!!

Såld

Gaveltrea med milsvids utsikt! !! ACCEPTERAT PRIS!!

Varmt välkommen till Hästskovägen 86 och denna välplanerade gaveltrea!

Bostaden har genomgående ljusa ytskikt, fina parkettgolv och stilrena materialval. Gavelläge med en stor inglasad balkongen med magisk eftermiddags/kvällssol.
Smakfullt, fullt utrustat kök med öppet planlösning mot vardagsrummet. Här finns gott om plats för förvaring bakom skåp med gråa, släta luckor och goda arbetsytor vid laminatbänkar. Två lättmöblerade sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Helkaklat och modernt badrum med wc, handfat, tvättmaskin, torktumlare, dusch och plats för badrumsartiklar. Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter.
Genomgående parkettgolv och målade väggar.

Brf brandstationen har ett centralt läge med närhet till Jakobsbergs centrum och pendeltågsstationen. Med pendeltåget tar det 19 minuter till Stockholms central.
Flera busslinjer passerar i anslutning till området och gör det lätt att åka kollektivt runtom i Stockholmsområdet. Direktbussar går längs E4 in till Stockholm, tvärförbindelser finns bland annat till Mörby, Sollentuna och Kista.

Visa mer
Slutpris

3 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.