Tornérvägen 7 Jakobsberg
Jakobsberg

Tornérvägen 7

En hemtrevlig 3:a högt upp i huset med stor inglasad balkong!

Såld

En hemtrevlig 3:a högt upp i huset med stor inglasad balkong!

Varmt välkommen till Tornérvägen 7 och denna hemtrevliga 3:a. Bostaden erbjuder en stor och välkomnade hall med bra förvaring i garderob samt klädkammare. Vidare in i bostaden ligger det ljusa och luftiga vardagsrummet med gott om plats för stor soffgrupp och matplats för den som önskar. Två rymliga sovrum med plats för stor säng samt förvaringsmöbler. Gäst-wc i hallen och badrum med tvättmöjligheter i anslutning till sovrum 2. Modernt kök med full maskinpark samt bra förvaring och matplats invid. I anslutning till köket har du utgång till bostadens magiska inglasade balkong med eftermiddagssol och utsikt mot förenings lummiga innergård.

Här har ni möjlighet att skapa ditt drömboende med ett behagligt gångavstånd till det mesta, en kort promenad till mycket goda kommunikationer. Med pendeltåget från Jakobsbergs station tar 19 minuter till Stockholms Central. Det finns också tillgång till en rad busslinjer och direktbussar till olika delar av stan samt access till E18/E4. På några minuters promenad finner du simhall, tennishall, padelhall, fotbollsplaner och hockeyhall. På cykelsadeln är man på 10-15 minuter en bra bit ut på Järvafältets stora naturområde, eller nere vid Mälarens strandkant. Även närheten till all form av shopping i Barkarbystaden.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 560 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Björkstrand

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.