Såld radhus på Vattmyragränd 17 i Jakobsberg Vattmyra
Jakobsberg Vattmyra

Vattmyragränd 17

Familjevänligt kvarter i populära Brf Vattmyra!

Såld

Familjevänligt kvarter i populära Brf Vattmyra!

Accepterat pris!

Varm välkommen till detta familjevänliga kvarter och detta hemtrevliga Brf-radhus med gavelläge i populära Brf Vattmyra. Huset är generösa 142 kvm fördelat på 4-5 rum och kök. De härliga sällskapsytorna gör detta hem perfekt för umgänge med vänner och familj. Här finns gott om plats att trivas och njuta av gemenskapen.

Huset har en praktisk carport och ett förråd vid entrén, vilket ger extra bekvämlighet och förvaringsutrymme. Det finns också två uteplatser, en på fram- och en på baksidan av huset. Framsidans trallbelagda uteplats erbjuder morgon- och förmiddagssol, perfekt för att njuta av en kopp kaffe eller frukost. På baksidan finns en stenbelagd uteplats som erbjuder soliga eftermiddagar och kvällar i ett trivsamt västerläge.

Tomten är lättskött och har gott om odlingsmöjligheter för den gröna tummen. Här kan du njuta av att odla egna grönsaker eller skapa en vacker trädgård.

Läget är idealiskt med närhet till skolor, förskolor och vackra naturområden i Järvafältet. Pendeltågsstationen, centrum och bekvämligheter finns inom gångavstånd. Dessutom finns det en närbutik och en pizzeria bara ett stenkast från bostaden, vilket gör vardagslivet ännu enklare.

Detta radhus erbjuder det bästa av två världar genom att kombinera fördelarna med att bo i radhus med bekvämligheten med bostadsrätt. Här kan du njuta av ett välhållet och trivsamt hem i ett eftertraktat område.

Visa mer
Slutpris

3 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.