Jakobsberg

Frihetsvägen 13

SÅLD

Välkomna till Frihetsvägen 13 och denna hemtrevliga tvåa i Brf Nybergstvåan. Här bor du med en trivsam planlösning och en rejäl inglasad balkong som rymmer stor loungehörna. Tack vare balkongens soliga väderstreck får man njuta av solen större delar av dygnet och tack vare inglasningen finns det möjlighet att bjuda in våren tidigare och förlänga hösten på balkongen. Bostaden erbjuder i övrigt en välkomnande och rymlig hall med gott om möbleringsmöjligheter och gott om avhängningsmöjligheter samt förvaring. Funktionellt sovrum som är generöst till ytan med både plats för dubbelsäng samt skrivbord. Hemtrevligt kök med ljusa skåpssnickerier och gott om förvaring. Vardagsrummet utgör en social plats i bostaden med goda möbleringsmöjligheter för både middagsbjudningar samt umgänge. Utöver detta har lägenheten gott om förvaringsmöjligheter samt ett källarförråd att tillgå.

På denna adress blir man bortskämd då man har både centrum med butiker, caféer och restauranger samt pendeltågsstation i närheten. Pendeltåget från Jakobsbergs station tar 19 minuter till Stockholms Central. Det finns också tillgång till en rad busslinjer och direktbussar till olika delar av stan samt access till E18/E4. Även på bara några minuters promenad bort finns simhall, tennishall, padelhall, fotbollsplaner och hockeyhall. På cykelsadeln är man på 10-15 minuter en bra bit ut på Järvafältets stora naturområde, eller nere vid Mälarens strandkant. Även närhet till all form av shopping i Barkarbystaden.

Visa mer
Slutpris

1 793 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.