Jakobsberg

Aspnäsvägen 8

Högst upp med härlig utsikt över Järfälla!

SÅLD

Högst upp med härlig utsikt över Järfälla!

Välkommen till ett höjdarläge i Jakobsberg! Här bor man ostört högst upp i huset på 11:e våningen. Från lägenhetens alla fönster bjuds man på en härlig utsikt över nejderna. Fint skick i ljusa färger och en genomgående generös planlösning. Här har samtliga rum bra ytor, dessutom finns en stor inglasad balkong, som fungerar som ett extra rum en stor del av året. Perfekt boende för den som ställer höga krav på bekvämligheten. Ny hiss. Access från port till parkeringsgarage. Förråd i gatuplan. Tvättplatser för bilen i garaget. Kort avstånd till både förskolor, skolor, centrum, samt djur och natur.
Föreningen satsar mycket på trivsel i och runt boendet och är i en egen klass när det gäller att ordna med möjligheter för olika näraktiviteter. Här bjuds man på ett stort utbud av olika genomtänkta gårdsmiljöer och föreningslokaler. Föreningens medlemmar har möjlighet att nyttja bastu, minigolf, gym, bastu, tennisbana, bordtennis, dart, boule, hobbylokaler m.m.
Förening med riktigt bra ekonomi och stort löpande överskott. Detta tillsammans med välskötta byggnader och mark. I praktiken är man i stort sett skuldfria för tillfället. Man har med andra ord förberett sig mycket väl inför kommande stambyte och badrumsrenoveringar.

Visa mer
Slutpris

2 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Kent Nordh

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.