Jakobsberg

Minutgränd 35

Stor trea med inglasad balkong!

SÅLD

Stor trea med inglasad balkong!

Fräsch 3:a om 76 kvm på populära Minutgränd! Välkomnade hall med gott om förvaringsmöjligheter i garderobsvägg. Två rymliga och lättmöblerade sovrum med trevlig utsikt. Välplanerat kök med gott om förvaring och arbetsytor med matplats för ett sällskap om ca 6 personer. Inglasad balkong mot föreningens lummiga innergård. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Strax utanför finns lekplats och mysig park.

Wibbla Äng som föreningen heter är en välskött förening med en mycket god ekonomi. Även fast man har gjort det mesta av större underhåll på husen, kan man fortfarande hålla en av de lägre månadsavgifterna per kvm i Järfälla. Föreningen har under senare tid renoverat fasader, balkonger, portuppgångar och entrédörrar. Man har bytt ut alla fönster till nya isolerglas, man har renoverat stammarna genom relining, efter fönsterbytet genomfördes ventilationsrenovering. Även allmänna ytor såsom gårdar, lekplatser, tvättstugor är mycket välskötta. Föreningens medlemmar kan också njuta av en egen bastu. För den som vill hålla sig i bra form finns dessutom ett eget gym.

Nära till Jakobsbergs centrum med shopping, mataffärer, och kommunikationer.
Härliga Görväln, Mälarens vatten, fotbollsplaner mm finns på promenadavstånd.

Visa mer
Slutpris

2 395 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.