Jakobsberg

Månadsvägen 44

Fin 3:a med inglasad balkong i soligt läge!

SÅLD

Fin 3:a med inglasad balkong i soligt läge!

En ljus och hemtrevlig 3:a om 69 kvm med insynsskyddat läge i populära Brf Västerby 2. Två rymliga sovrum. Renoverat kök i vitt med gott om plats för trevliga middagar. Helrenoverat och stambytt badrum. Inglasad balkong i soligt sydvästläge.

Ett boende på Månadsvägen innebär ett centralt läge med närhet till både centrum med butiker, caféer och restauranger samt pendeltågsstation i närheten. Pendeltåget från Jakobsbergs station tar 19 minuter till Stockholms Central. Det finns också tillgång till en rad busslinjer och direktbussar till olika delar av stan samt access till E18/E4. Även med bara några minuters promenad bort finns simhall, tennishall, padelhall, fotbollsplaner och hockeyhall. På cykelsadeln är man på 10-15 minuter en bra bit ut på Järvafältets stora naturområde, eller nere vid Mälarens strandkant. Även närhet till all form av shopping i Barkarby Staden.

Visa mer
Slutpris

2 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.