Kallhäll

Trollvägen 13

Fin 2:a på lugn adress högst upp i huset!

Kommande försäljning

Fin 2:a på lugn adress högst upp i huset!

Varmt välkommen till denna mycket trevliga 2:a högst upp i huset. Invändigt erbjuds en välkomnande hall, stort fint kök med matplats, rymligt vardagsrum, sovrum av bra storlek, ett helt nyrenoverat badrum i samband med föreningens stambyte samt en mysig inglasad balkong! Bostaden är belägen centralt i Kallhäll med ett par minuters promenad till centrum och pendeltåg. Inom gångavstånd finns även den fina strandpromenaden längs med Mälarens glittrande vatten, samt badplats och naturområden. I Kallhäll får man verkligen det bästa av två världar: närheten till naturen, Kallhällsbadet och eljjusspår men ändå ett stenkast till pendeltåget som tar dig till Stockholm C på 23 minuter.
Välkommen!

Brf Ulvsättra är en eftertraktad förening med stabil ekonomi.
Till bostaden hör ett förråd samt en matkällare.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Pris: 1 890 000 kr
 • Boarea: 57.3 kvm
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 3 av 3, Hiss finns ej
 • Avgift: 3 950 kr inkl värme, VA, kall-varmvatten, kabel-TV(basutbud), bredband (250/250 mb)
 • Förening: Ulvsättra, brf.
 • Byggnadsår: 1963
 • Område: Kallhäll, Järfälla

1 890 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Trollvägen 13

Högst upp i huset finner du denna mycket trevliga 2:a. Invändigt erbjuds en välkomnande hall, stort fint kök med matplats, rymligt vardagsrum, sovrum av bra storlek, ett helt nyrenoverat badrum i samband med föreningens stambyte samt en mysig inglasad balkong! Bostaden är belägen centralt i Kallhäll med ett par minuters promenad till centrum och pendeltåg. Inom gångavstånd finns även den fina strandpromenaden längs med Mälarens glittrande vatten, samt badplats och naturområden. I Kallhäll får man verkligen det bästa av två världar: närheten till naturen, Kallhällsbadet och eljjusspår men ändå ett stenkast till pendeltåget som tar dig till Stockholm C på 23 minuter.
Välkommen!

Brf Ulvsättra är en eftertraktad förening med stabil ekonomi.
Till bostaden hör ett förråd samt en matkällare.
Äldre stabil förening med välskötta byggnader, föreningen har tidigare renoverat fasader, fönster, badrum, portuppgångar, tak, tvättstuga. Investering gjord i värmeåtervinningsystem. De senaste åren har stambyte utförts, i samband med detta har samtliga badrum renoverats. Ny elcentral med jordfelsbrytare och automatsäkringar. Under 2019/2020 utförs takbyte i föreningen.

Låghusområde inramat med mycket grönska och dessutom återvändsgata med lite trafik. Flertal fina små lekplatser och kort gångavstånd till bra pulkabackar, små skogspartier och parken i Kallhäll. Inom kort gångavstånd finns all barnomsorg från förskola till högstadieskola.
Kallhälls centrum och pendeltåget når man med en kort promenad om ca 5 min. I Centrum finns postservice, mataffärer samt övrig handel, i anslutning till centrum finns dessutom vårdcentral, bibliotek, biograf och träningsklubben Forma.
Även till Mälarens bad, strandpromenaden och båtklubbar är det ett behagligt promenadavstånd. Görvälns naturreservat med härliga gångstråk i skog och mark, finns direkt på andra sidan pendeltågsstationen.
Pendeltåget från Kallhälls station går oftast med kvartstrafik, resan till Odenplan tar 19 minuter och till Stockholms central tar 23 minuter.

 • Högst upp
 • Stambytt duschrum
 • Stort renoverat kök
 • Närhet till kommunikationer & natur

Varmt välkommen till denna mycket trevliga 2:a högst upp i huset. Invändigt erbjuds en välkomnande hall, stort kök med matplats, rymligt vardagsrum, sovrum av bra storlek, ett helt nyrenoverat badrum i samband med föreningens stambyte samt en mysig inglasad balkong! Bostaden är belägen centralt i Kallhäll med ett par minuters promenad till centrum och pendeltåg. Inom gångavstånd finns även den fina strandpromenaden längs med Mälarens glittrande vatten, samt badplats och naturområden. I Kallhäll får man verkligen det bästa av två världar: närheten till naturen, Kallhällsbadet och eljjusspår men ändå ett stenkast till pendeltåget som tar dig till Stockholm C på 23 minuter.

Brf Ulvsättra är en eftertraktad förening med stabil ekonomi.
Till bostaden hör ett förråd samt en matkällare.

Hall

Välkomnande hall med gott om förvaringsutrymme via ett antal platsbyggda garderober samt städskåp. Ljusa väggar och ett fint mörkt klinkergolv.

Visa mer

Kök

Stort påkostat kök där du finner en maskinell park bestående av ugn, keramikhäll, köksfläkt, diskmaskin, kyl/frys. Rejält med arbetsytor och väldigt gott om förvaring. Generöst med plats för större matbord. Ljusa väggar och ett fint mörkt klinkergolv.

Visa mer

Vardagsrum

Stort vardagsrum med fräscha ytskikt som för bostaden är genomgående. Vardagsrummets planering bjuder in till olika möbleringsalternativ med gott om utrymme för större soffarrangemang, soffbord och matplats om så önskas. Rummet har ett härligt ljusinsläpp tack vare det höga läget och breda fönsterpartier samt den franska balkongen som vetter mot den lugna innergården. Ljusa väggar och vacker ekparkett på golvet.

Visa mer

Sovrum

Rymligt sovrum med fina ytskikt bestående av laminat golv och ljusa väggar. Gott om förvaringsmöjligheter genom en skjutdörrsgarderob som går längs ena väggen.

Visa mer

Badrum

Stambytt och renoverat badrum under 2017 med ett mörkt klinkergolv och väggar med vita kakelplattor. Här finner du golvvärme, tvättmaskin, handfat, spegelskåp, kommod, duschhörna, handdukstork, toalett.

Visa mer

Balkong

Stor inglasad balkong i mysigt läge där du kan sitta ostört med trevlig vy över föreningens lugna och lummiga innergård.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57.3 m²
Våning
3 av 3, Hiss finns ej
Andel i förening
0,8224 %
Andel av årsavgift
0,8224 %
Allmänt om lägenheten
Större utförda renoveringar: 2019/2020 - Byte av tak. 2017- Stambyte, omdragen el, dränering av samtliga hus. 2014 - Fiber installerat. 2013 - Värmepumpar utbytta, tvättstuga renoverad.

Föreningen

Namn
Ulvsättra, brf.
Antal lägenheter
107 lägenheter
Överlåtelseavgift
1 190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
Allmänt om föreningen
Byggår 1961. 114 lgh Förvaltas av HSB 010- 442 50 00 Tvättstuga på baksidan av port 17. Elabonnemang kollektivt genom föreningen. Individuell mätning av förbrukad el debiteras i efterhand på månadsavier. Årsskiftet 2020/21 ingen ändring av årsavgiften kommer ske. Spekulanter på lägenheten uppmanas av fastighetsmäklaren att kontakta föreningens styrelse för att få information om eventuellt planerade avgiftsändringar och kommande reparationer på fastigheten. Överlåtelseavgift, 2,5 % av ett gällande prisbasbelopp, betalas av köparen. Pantsättningsavgift, 1 % av ett gällande prisbasbelopp, betalas av pantsättaren.
Information om månadsavgiften
inkl värme, VA, kall-varmvatten, kabel-TV(basutbud), bredband (250/250 mb)
Tv och Bredband
Bredband och kabel-TV genom ComHem. Föreningen har låtit installera fiber via Telenor i samtliga fastigheter. I Kabel-Tv genom ComHem ingår Tv3, Kanal 5, Sjuan, TV 8, Kanal 9, Tv 10, Kanal 11, Tv 12, TLC, Fox.
Parkering
P-plats genom HSB, tel: 010- 442 50 00. 11 garageplatser. 1 plats kostar 550-600 kr/månad. 68 utomhusparkeringar. 1 plats kostar 177 kr/månad. I dagsläget är det 10 st som anmält intresse för bilplatser i brf Ulvsättra. Föreningen sköter själva hanteringen av garageplatser och förråd.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Tvättstuga renoverad -13 Värmepumpar utbytta -13 2017/18 - Stambyte och badrumsrenoveringar. 2017/18 - Ny el dragen till lägenheternas elcentral. Elcentral bytt, automatsäkringar och jordfelsbrytare installerat. 3-fas draget till spis. 2017/18 - Omdränering av två huslängor. 2019/20 Byte av tak och nya ventilationsanläggningar i samtliga fyra hus.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1963
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
2-glas
VENTILATION
F med återvinning
Hiss
Nej, Hiss finns ej
Övriga byggnader
Källarförråd. Matkällarförråd. Cykelrum. Barnvagnsförvaring vid portentrén.

Tvättstuga i port 17. Sophus på innergård vid port 7. Föreningslokal/pingislokal.

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,48%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
2 500 kr/år
Försäkring
2 000 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 500 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Kommentar
Schablonberäknat belopp då el samt försäkring bestäms utifrån faktisk förbrukning samt antal personer i hushållet.
Nätbolag
EON
Energideklaration
Utförd 2018-12-20
Energiklass
G
DATUM FÖR ENERGIDEKLARATION
2018-12-20

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.