Stäket

Stäketsvägen 16

Fin familjevilla med härlig poolområde!

SÅLD

Fin familjevilla med härlig poolområde!

Välkommen till en nyare rejäl familjevilla med upp till fem sovrum. Boendet erbjuder också ett härligt poolområde och stora altanytor om långt över 100 kvm. Här ryms allt från långbord med släkt och vänner, till solstolar, loungemöbler och grillar. Vid poolområdet finns också en bra plan gräsmatta med plats för de små barnens lekar, hoppmatta och de vuxnas kubbpjäser. Själva huset är i genomgående mycket bra skick. Bägge badrummen har redan stilfullt hunnit renoverats. Rejält "bondkök" med gott om plats runt det stora matbordet. Genomgående fräscha rum. Nyrenoverad tvättstuga med helt ny frånluftsvärmepump. Perfekt hus och tomt för familjen som vill ha tid över för fritidsintressen. Lättskött hörntomt och ringa underhåll av hus krävs. Idylliskt boende med mindre än 500 meter från ytterdörr till närmsta badbrygga vid Mälaren.
Stäket är omgärdat av natur och Mälaren. För den som gillar vara ute i skog och på sjön, finns allt i nära anslutning till boendet. Området erbjuder två väl fungerande förskolor och en bra låg-mellanstadieskola.

Visa mer
Slutpris

8 110 000 kr

Ansvarig mäklare

Kent Nordh

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.