Såld lägenhet på Arvodesvägen 7 i Hägerstensåsen
Hägerstensåsen

Arvodesvägen 7

Såld

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till en väldigt charmig funkistvåa på lugn återvändsgata inbäddad i grönska. Lägenheten är väldisponerad och besitter många originaldetaljer så som hög takhöjd, djupa fönsternischer i sten och vackert parkettgolv. Vidare finner du ett rymligt kök i retro stil med plats för matbord. Här finns gott om förvaring och bra arbetsytor. Stort sovrum i lugnt läge mot föreningens gård. Bostaden erbjuder väldigt goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober samt i ett källarförråd.

Här bor ni i ett ostört läge omgiven av grönska med ett stenkast från Hägerstensåsens tunnelbana, buss, caféer, restauranger och matvarubutik. Med en kort promenad tar ni er ner till Telefonplan där alla bekvämligheter och ett mycket brett serviceutbud finns. Området erbjuder er trevliga promenadstråk, badplatser och vackra Vinterviken ligger på gångavstånd från bostaden. Kort sagt allt man kan önska sig!

Visa mer
Slutpris

2 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef
Assisterande

Felicia Tengmo

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.