Såld lägenhet på Huvudfabriksgatan 6, vån 4/5 i Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Huvudfabriksgatan 6, vån 4/5

Drömtrea i populära Brf Torghusen!

Såld

Drömtrea i populära Brf Torghusen!

Välkommen till en av föreningens finaste treor med stor balkong och fönster i två väderstreck!

Denna extraordinära trea är en plats där elegans och komfort förenas. Lägenheten präglas av en stor balkong med terrasskänsla i ett härligt söderläge mot kulturparadiset Konstfack. Här bor du i ett privat hem helt utan insyn med både grönska och sol som närmaste granne. Interiört presenterar bostaden ett förstklassigt intryck och ger en härligt ljus och rymlig känsla med genomgående vackra parkettgolv och väggar som pryds med smakfulla färger. Lägenheten har en fantastisk och mycket uppskattad planlösning som skapar en perfekt plats för sociala sammanhang, med gott om plats för en rymlig soffgrupp samt en väl tilltagen matplats vid fönstret i köket. Vardagsrummet karakteriseras av ett fint ljusinsläpp med stora fönsterpartier, härifrån når du även den stora balkongen. Köket imponerar med högklassiga, ljusa och släta luckor, kompletterade med en härlig arbetsbänk i ek. Därtill utrustat med fullstor kyl och frys, induktionshäll, inbyggd ugn, mikrovågsugn och diskmaskin som ger en utmärkt komfort. De två sovrummen är väldigt generösa och rymmer både dubbelsäng och förvaring, eller annat möblemang vid behov. Helkaklat badrum med golvvärme, dusch och stilrena designval samt både tvättmaskin och torktumlare. Hallen är rymlig med exceptionella förvaringsmöjligheter, plats för avhängning och en intilliggande stor klädkammare. Till lägenheten kommer även ett väl tilltaget källarförråd.

BRF Torghusen är en mycket omtyckt och stabil förening! Fastigheten är uppförd 2009 och föreningen äger marken. Här erbjuds man komfort av nyproduktion med högsta standard. Föreningen består av 113 bostadsrätter och en lokal som hyrs ut. De installerade solceller 2019 och planerar att installera fler solceller under 2024. Föreningen erbjuder sina medlemmar externa källarförråd, cykelförråd och barnvagnsförråd i varje port, soprum med källsortering, innergårdar med grönskande uteplatser med sandlådor, bänkar, planteringar samt blomlådor och en övernattningslägenhet som man kan hyra mot en kostnad på 200kr/dygn. Föreningen erbjuder sina medlemmar 82 st garageplatser, varav 21 st parkeringsplatser är försedda med laddstolpe för elbilsladdning.

Det centrala läget erbjuder perfekta kommunikationer med T-bana, flertalet busslinjer och närhet till E4/E20 och Södra Länken. Här återfinns flera matbutiker, apotek, vårdcentral, gym, bibliotek tillsammans med flertalet förskolor och skolor. Det är nära till naturen. Telefonplan är inbäddat i grönska med trevliga parker och promenadstråk. Nära till Vinterviken, sjön Trekanten och Mälarens vackra strandpromenader. Telefonplan är en levande stadsdel med caféer, kvarterskrogar, arbetsplatser och bostäder. Här blandas äldre bebyggelse med nytt och modernt. Området utvecklas med nya bostäder och utökad service.

Visa mer
Slutpris

5 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.