Såld lägenhet på Hökmossevägen 13 i Hökmossen/Telefonplan
Hökmossen/Telefonplan

Hökmossevägen 13

Optimalt planerad trea i närheten av Telefonplan!

Såld

Optimalt planerad trea i närheten av Telefonplan!

Välkomna till denna välplanerade trea som är belägen i närheten av Telefonplan. Varje rum i denna bostad har bevarade detaljer från 1944. Här finner ni fönster som sträcker sig i två väderstreck med charmiga spanjoletter. Det vackra holländska orginalparkettgolvet löper genom hela bostaden och de bevarade dörrarna mellan rummen ger hemmet en unik karaktär.

Vidare i bostaden möts ni av ett ljust och rymligt vardagsrum som erbjuder gott om plats för sällskapsmöbler för en trevlig atmosfär. Ett mysigt sovrum finns också, med tillräckligt utrymme för dubbelsäng och förvaring. Köket är charmigt och har massor av arbetsyta och förvaring. Intill köket finns ett matrum som även kan användas som ett extra sovrum eller arbetsrum. Bostaden har den tidstypiska takhöjden om cirka 2,70 meter, vilket ger en känsla av luftighet och rymd. Genom fönstren kan ni njuta av grönskande utsikter, vilket skapar en trivsam och inbjudande känsla samtidigt som det ger gott om ljus till hela bostaden. Till bostaden hör två källarförråd.

Här bor ni i en stabil förening om 106 lägenheter och 13 lokaler med en låg belåning om ca 2 198 kr/kvm. Ni bor i ett lugnt och skönt läge med en kort promenad till Telefonplan där ni finner sådant som mataffärer, apotek, caféer, Konstfack, SATS och flertalet omtyckta restauranger. Där finns också Telefonplans tunnelbana som tar er in till Södermalm på ca 6 minuter och till T-centralen på ca 13 minuter. Gillar ni fina naturområden är det inte heller långt till Vinterviken och sjön Trekanten.

Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

2 650 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Felicia Tengmo

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.