Såld lägenhet på Tellusborgsvägen 92 i Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Tellusborgsvägen 92

Såld

Nu ges chansen att skaffa din optimala första bostad i populära Telefonplan/Midsommarkransen, med denna väldisponerade 1,5a i populära BRF Insteget! Här får du inte bara ett ljust och luftigt hem med en grönskande utsikt och noll insyn, utan också en rymlig balkong där du kan njuta av härlig eftermiddag/kvällssol. Med bekvämligheter som tvättmaskin, golvvärme, diskmaskin och hiss i fastigheten, är detta verkligen ett hem som erbjuder det du kan tänkas behöva. Dessutom ingår ett källarförråd för extra förvaringsutrymme.

Område & Förening
Här bor du på en högst attraktiv adress, mitt i det pulserande livet med en rad charmiga caféer, trevliga restauranger och mysiga butiker runt hörnet. På bara några steg når du närmaste tunnelbanestation som tar dig till Södermalm på endast 6 minuter och till T-centralen på bara 13 minuter. Dessutom har du nära till Liljeholmens shoppingcenter, vackra Svandammsparken och populära matställen som Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket. Om du tar en kort promenad på 10 minuter når du den mysiga Minigolfbaren och för de som längtar efter bad erbjuder Vinterviken en underbar badplats bara 15 minuter bort. Brf Insteget besitter 255 bostadsrätter och är en trygg, äkta bostadsrättsförening med ordnad ekonomi och låg avgift. Föreningen äger marken, tillåter delat ägande och erbjuder garageplatser och parkeringsplatser. Dessutom får du som medlem i föreningen medlemspris på Mittgym i samma hus.

Varmt välkomna att kontakta mig vid intresse av bostaden! 073 - 745 75 00

Visa mer
Slutpris

2 540 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Felicia Tengmo

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.