Såld lägenhet på Bryggvägen 21, 2 tr i Gröndal
Gröndal

Bryggvägen 21, 2 tr

DRÖMTREA MED DUBBLA BALKONGER!

Såld

DRÖMTREA MED DUBBLA BALKONGER!

På första parkett framför Mälarens inlopp ligger denna fantastiska trea med dubbla balkonger och fönster i tre väderstreck! Lägenheten är optimalt planerad med en terrassliknande balkong på ca 9 kvm ut mot vattnet, här har du gott om plats för sällskapsmöblering, cafégrupp, växtarrangemang och grill! Lägenheten erbjuder dessutom en stor balkong om ca 7 kvm i soldränkt läge. Här kan du njuta av den fantastiska miljön runt omkring och de glittrande vågorna. På ett smakfullt sätt genomsyras bostaden av sina stora fönsterpartier som bjuder på rikligt med ljusinsläpp, oavsett var du står i lägenheten känns det ljust och luftigt. Vidare erbjuds en generös takhöjd (270 cm), genomgående exklusiva materialval, moderna bekvämligheter endast nyproduktion erbjuder och genomgående plankgolv i ek. Lägenheten har en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet möbleras enkelt med gott om plats för både större matgrupp och sällskaps del. Vidare erbjuds ett fullutrustat kök av kvalitetsmärket SMEG med generösa bänkytor och mycket förvaring. Två fantastiska och insynsskyddade sovrum med plats för allt man behöver. Ett helkaklat badrum av högsta kvalité med både separat tvättdel och ett stort vädringsfönster. Till sist en inbjudande hall med exceptionella förvaringsmöjligheter. Till lägenheten tillhör ett källarförråd.

Brf Kanotbryggan är en mycket populär och välskött förening med Gröndal Strands bästa läge. Husen stod klara 2019 och utmärker sig med områdets bästa placering nära vattnet och grönskan. Föreningen upplåter 52 bostadsrätter. De amorterar kontinuerligt av på lånen och har redan en stabil belåningsgrad och ekonomi. Föreningen erbjuder sina medlemmar stora källarförråd, källsorteringsrum, odlingsplats, cykelförråd samt barnvagns- och rullstolsrum. Föreningen disponerar även över ett parkeringsgarage med 31 st garageplatser. Energiklass B i föreningen vilket möjliggör ett grönt bolån, dvs. ränterabatt hos det flesta banker.

Lägenheten är perfekt placerad i populära Gröndal Strand. Här bor ni några meter till vattnet med badbryggor, strandpromenader som leder till Ekensbergs Udde, Vinterviken och vidare till Örnsbergs Klippbad. På gå avstånd bjuder närområdet på ett stort utbud av caféer, butiker och mataffärer. Goda kommunikationsmöjligheter ca 5 min från lägenheten i form av buss, tvärbana från Gröndals Centrum samt Pendelbåt 89 från Ekensberg som tar dig vidare till Stadshuset eller Ekerö. Gröndals Centrum bjuder på mataffärer, restauranger, bibliotek, populära bageriet Lundbergs, Gröndals deli, skomakare, florist och mycket mer. På endast några minuters avstånd med buss eller tvärbana når ni dessutom Liljeholmen Galleria med shoppingmöjligheter, extra kommunikation, restauranger och matbutiker.

Missa inte denna chans, den kommer inte ofta!

Visa mer
Slutpris

6 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.