Såld lägenhet på Gröndalsvägen 39 i Gröndal
Gröndal

Gröndalsvägen 39

Sekelskiftestvåa med alla rätt!

Såld

Sekelskiftestvåa med alla rätt!

Gröndals finaste sekelskiftestvåa, här är lägenheten för dig som vill ha det lilla extra!

Välkommen till denna fantastiska sekelskiftestvåa med alla rätt! Lägenheten har nyligen renoverats med omsorg för årtalet på byggnaden. På ett smakfullt sätt gifter sig vackra karaktärsdrag från 1900-talet med moderna och praktiska lösningar. Här bor du högt upp i en mycket välskött byggnad anno 1913 med hiss i huset. Med mindre än fem minuter promenad når du vattnet och all närservice du behöver ligger precis utanför dörren. Lägenheten sticker ut med sina tidstypiska sekelskiftesdetaljer i kombination med moderna och påkostade materialval. Lägenheten ligger i gavel med en ljuvlig öppen planlösning och fönster i två väderstreck som bjuder på rikligt med ljusinsläpp. Lägenheten präglas av en väl fungerande kakelugn, takhöjd på ca 3 meter, genomgående fiskbensparkett, stuckaturer och takrosetter, bröstpanel, djupa fönsternischer, ett stamrenoverat badrum och ett påkostat samt nyrenoverat kök.

Brf Rattmuffen är en mycket välskött och populär sekelskiftesförening i hjärtat av Gröndal, med både tvärbanan och matbutik precis utanför porten. Föreningen bildades 2007 och husen uppfördes 1913. Föreningen äger marken (friköpt) och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen upplåter 64 lägenheter, varav 4 hyresrätter som utgör ett väldigt stort dolt kapital. Föreningen har även 12 kommersiella lokaler som skapar ett starkt kassaflöde. De amorterar kontinuerligt av på lånen och har en låg belåning på 5 927 kr/kvm enligt årsredovisningen 2022. Föreningen har gjort stora renoveringarna de senaste åren och har fortfarande en mycket stabil ekonomi. I nuläget har föreningen inga beslutade avgiftsförändringar eller kommande renoveringar (Kontrollerat 2024-04-04). Föreningen erbjuder sina medlemmar en stora tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum och externa vindsförråd.

Gröndal, en grön oas med Mälarens bad- och båtliv tätt inpå knuten samtidigt som du har närhet till huvudstadens puls. Här finner du det mesta inom räckhåll såsom service i form av butiker, kommunikationer samt ett stort utbud av caféer och restauranger. I området finns fina rekreationsområden som bl.a. Vinterviken och sjön Trekanten med badmöjligheter sommartid och skridskobana vintertid. I närheten finner ni även shopping i populära Liljeholmens galleria samt Söders och Hornstulls nöjen med ca. 20 minuters promenad bort.

Visa mer
Slutpris

5 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.