Såld lägenhet på Bryggvägen 17, vån 4 av 5 i Gröndal Strand
Gröndal Strand

Bryggvägen 17, vån 4 av 5

DRÖMTREA MED 18 KVM BALKONG UT MOT VATTNET!

Såld

DRÖMTREA MED 18 KVM BALKONG UT MOT VATTNET!

På första parkett framför Mälarens inlopp ligger denna fantastiska trea med en magisk balkong på 18 kvm och stora fönster i två väderstreck! Lägenheten är optimalt planerad med en terrassliknande balkong på ca 18 kvm ut mot vattnet, här har du gott om plats för sällskapsmöblering, cafegrupp, växtarrangemang och grill! Här kan du njut av den fantastiska miljön runt omkring och de glittrande vågorna. På ett smakfullt sätt genomsyras bostaden av sina stora fönsterpartier som bjuder på rikligt med ljusinsläpp, oavsett var du står i lägenheten känns det ljust och luftigt. Vidare erbjuds en genomgående generös takhöjd (280 cm) som är högre än resterande lägenheter i föreningen. Dessutom präglas lägenheten av exklusiva materialval, moderna bekvämligheter endast nyproduktion erbjuder och genomgående plankgolv i ek. Lägenheten har en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet möbleras enkelt med gott om plats för både större matgrupp och sällskapsdel. Vidare erbjuds ett fullutrustat kök av kvalitétsmärket SMEG med generösa bänkytor, en platsbyggd köksö och mycket förvaring. Två fantastiska och insynsskyddade sovrum med plats för allt man behöver. Ett helkaklat badrum av högsta kvalité med både separat tvättdel och ett stort vädringsfönster. Till sist en inbjudande hall med exceptionella förvaringsmöjligheter. Till lägenheten tillhör ett källarförråd.

Brf Kanotbryggan är en mycket populär och välskött förening med Gröndal Stands bästa läge. Husen stod klara 2019 och utmärker sig med områdets bästa placering nära vattnet och grönskan. Föreningen upplåter 52 bostadsrätter. De amorterar kontinuerligt av på lånen och har redan en stabil belåningsgrad och ekonomi. Föreningen erbjuder sina medlemmar stora källarförråd, källsorteringsrum, odlingsplats, cykelförråd samt barnvagns- och rullstolsrum. Föreningen disponerar även över ett parkeringsgarage med 31 st garageplatser - just nu förbereder föreningen för elbilsladdare som ska installeras. Energiklass B i föreningen vilket möjliggör ett grönt bolån, dvs. ränterabatt hos det flesta banker.

Lägenheten är perfekt placerad i populära Gröndal Strand. Här bor ni några meter till vattnet med badbryggor, strandpromenader som leder till Ekensbergs Udde, Vinterviken och vidare till Örnsbergs Klippbad. På ett gåavstånd bjuder närområdet på ett stort utbud av caféer, butiker och mataffärer. Goda kommunikationsmöjligheter ca 5 min från lägenheten i form av buss, tvärbana från Gröndals Centrum samt Pendelbåt 89 från Ekensberg som tar dig vidare till Stadshuset eller Ekerö. Gröndals Centrum bjuder på mataffärer, restauranger, bibliotek, populära bageriet Lundbergs, Gröndals deli, skomakare, florist och mycket mer. På endast några minuters avstånd med buss eller tvärbana når ni dessutom Liljeholmen Galleria med shoppingmöjligheter, extra kommunikation, restauranger och matbutiker.

Visa mer
Slutpris

6 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.