Såld lägenhet på Valsbergs gränd 7, vån 3 av 3 i Midsommarkransen
Midsommarkransen

Valsbergs gränd 7, vån 3 av 3

Unik gaveltvåa högst upp med dubbla balkonger i sydvästläge!

Såld

Unik gaveltvåa högst upp med dubbla balkonger i sydvästläge!

HELT UNIK GAVELTVÅA HÖGST UPP I HUSET MED DUBBLA BALKONGER I BÄSTA SYDVÄSTLÄGE!

Här bor ni i en bostad utöver det vanliga med himlen som närmsta granne. Med en stor kungsbalkong i väster och ytterligare en rymlig balkong i söder kan ni under sommarhalvåret här njuta av solen nästan hela dagen från förmiddag till färgsprakande solnedgång. Lägenheten är extremt välplanerad med sociala ytor och ett generöst ljusflöde tack vare fönster i tre väderstreck. Lägenheten har omsorgsfullt renoverats där modernitet och finess möter tidstypisk charm. Här erbjuds ett socialt vardagsrum med plats för större matgrupp och utgång till lägenhetens underbara kungsbalkong med eftermiddags/kvällssol. Rymligt kök som fullkomligt badar av ljus från det stora fönsterpartiet med goda förvaringsmöjligheter och stora arbetsytor på massiv bänkskiva av ek. Sovrum med plats för såväl dubbelsäng som övrigt möblemang med utgång till lägenhetens andra balkong i söderläge. Fräscht helkaklat badrum och en hall med goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober.

Här bor ni mitt i pittoreska Midsommarkransen som i erbjuder ett myller av mysiga caféer, trevliga restauranger och charmiga butiker. En kort promenad på två minuter så är ni vid Midsommarkransens tunnelbana som sedan tar er vidare till Södermalm på 4 minuter och T-centralen på 13 minuter. Varmt välkomna!

Visa mer
Slutpris

3 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Felicia Tengmo

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.